Aki magnéziumot szed, annak mennyi a napi adagja mg-ban? Van mellette keményedése?
Figyelt kérdés
Én a Béres Mg + B6-ot 250mg-osat vettem, az jó? A tájékoztató szerint csak napi 1-et lehetne bevenni belőle. De az nagyon kevés, mert semmit sem segít. Ha többet veszek be belőle (napi 2-3 szemet), akkor hasmenést okoz, és a keményedések számát sem csökkenti. A doki nem mondott rá semmi értelmeset. Mit javasoltok?2011. aug. 19. 16:21
11/11 anonim válasza:
1.babánál a 22. héten írta fel a doki a mg citricit, napi 3*1 szemet, ez összesen 1500 mg volt, semmi mellékhatás. Keményedni csak a hideg frontokkor keményedtem ezután.
2. babánál a 9.héten kinyíltam, megrövidültem, görcsöltem, napi adag szintén 1500 mg volt a mg citriciből. Nem volt semmmi baj utána, még frontoknál sem.
Ez a legjobb mg készítmény, nálunk a patikában is ezt ajánlják a kismamáknak. Reci nélkül is kapható, de recire fele annyi, 10 db 130 ft körül mozog mostanság.
Nekem a havi adagom 10 doboz volt, annak idején 1000 ftból megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!