Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem fordítva kéne lennie? 15...

Nem fordítva kéne lennie? 15 hetes vagyok, az első 3 hónapban mindent össze-vissza ettem, mindent kívántam, most meg alig tudok valamit enni, semmit sem kívánok.

Figyelt kérdés
Eddig nem hánytam csak voltak napok hogy erős hányingerem volt, émelyegtem. Most is van hogy rámtör a hányinger, de nem tudok mit enni!!! Semmit sem kívánok. Eddig (kb a 13.hétig) nem volt ezzel problémám.
2009. ápr. 15. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia én is az első trimeszterben össze-vissza ettem mindent, azt hittem megőrülök amire ránéztem azt kívántam....akkor híztam 8kg-t!!! Alig tudtam magam kontrollálni, azóta csupán annyi változott, hogy próbálom megállni és tudatosan kiválasztani a megfelelő étkeket. Azt hiszem én örülnék annak ha most nem kívánnék semmit:)) eddig 13 kg-t híztam pedig tornázom is.

28 hetes

2009. ápr. 15. 13:57
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Én eddig 1.5 kg-ot híztam. csak a gyomromnak rossz hogy üres...néha kényszerből eszek valamit hogy ne legyek rosszul.
2009. ápr. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!