Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.14-én kellett megjönnie,...

Jan.14-én kellett megjönnie, de én akkor már nem kívántam a cigit és a kávét, viszont az ecetes almapaprikát igen.17-én,3 nap késéssel megjött, az első két nap rendesen, de ma már nagyon enyhe. Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
Kicsit görcsöltem is, de csak mint máskor. Ma vettem tesztet, de míg vérezgetek, nem akarom megcsinálni. Nagyon félek, h vmi gond van. Vagy az ilyen előjelek lehetnek mástól is? Azóta sem bírok rágyújtani, pedig ez nem jellemző rám.
2010. jan. 19. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy vérzel még nyugodtan csinálhatsz tesztet! Így is ki fogja mutatni ha ott a baba! Nem hiszem hogy méhen kívüli de az lehet sajnos hogy elment, bár remélem nincs igazam. De vannak olyan nők is akik a terhesség elején még menstruálnak csak ilyenkor valamivel kevesebb nekik mint más hónapokban. Írd meg mi lett az eredmény! Én drukkolok! És egy jó tanács: ha már cigizel, szedjél 1000mg-os c vitamint mert az, amit a legsúlyosabb és legmagasabb mennyiségben elvon a dohányzás a szervezetedtől. Persze sok másra is káros, de legalább ezt tedd meg! Lehet minket megkövezni, én is cigizek de szedem a c vitamint! Minden jót neked!
2010. jan. 19. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:

A terhesteszt a vizeletben lévő HCG hormont méri, a vérhez semmi köze. Tesztelj, ne várj, nincs mire.

A méhen kívüli terhesség tünete: nagyon erős, késszúrásszerű fájdalom az egyik oldalon, a petefészek közelében, és erős vérzés.

2010. jan. 19. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, holnap reggel megcsinálom a tesztet.
2010. jan. 19. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Mi lett a teszt eredménye? :-)
2010. jan. 20. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Megcsináltad a tesztet??? Várjuk válaszod, szorítunk neked!
2010. jan. 21. 09:51
 6/7 A kérdező kommentje:

igen, a tesztem negatív lett. mi még nem terveztünk babát, a kisfiam még csak 1éves múlt, túl korai lenne. de a tünetek kísértetiesen hasonlítanak az első terhességemre, és féltem, hogy méhen kívüli terhesség, vagy valami más gond van. ezért kértem tanácsot.

egyébként azóta sem cigizek, most már egy hete, és fogalmam sincs miért,de nem kívánom, ami persze nem gond:-) köszi mindent, rendesek vagytok!!!

2010. jan. 21. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden jót neked :)))
2010. jan. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!