Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Baross utcai 4D ultrahangon...

A Baross utcai 4D ultrahangon volt már valaki? Tapasztalatok és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
most mindenhova bemásolod majd a kis előadásodat???? Szánalmas. Egy pocsék hely, pénzkidobás az egész, nem egyszer voltam, sajnos
2010. jan. 6. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen előadásról beszélsz? Köpködsz és írod, hogy többször voltál náluk? Miért is mentél oda, ha ez a véleményed? Én nagyon szeretem az egész rendelő hangulatát. Belépsz az utcáról, teljes nyugalomba, tisztaságba és eleganciába. Az orvosi személyzet is remek, pontosan dolgoznak és nagy élmény volt a családom számára is. Én már a második babámat várom, az Ő szakmai felügyeletükkel.
2010. márc. 12. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves érdeklődő! Kérdéseidre röviden:

1. Voltam és nagyon meg voltam elégedve.

2. Tapasztalataim szuperek

3. Ára: 8.000 Ft (DVD, genetikai szűrés, lelet, 4D baba-mozi, kis kép, CD-lemez színes álló képekkel)

Jó egészséget nektek!

2010. márc. 12. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
köszönjük szépen a baross utcai 4d hozzászólását!!! nem megy az üzlet kell a reklám???? szánalmas
2010. márc. 15. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Te vagy SZÁNALMAS, mert le akarsz járatni egy rendelőt.

Küzdjél még egy kicsit.....

Sziasztok kismamák!

A második babucimat várom, és májusban fogok szülni. Rendszeresen járok a rendelőbe és minden SZUPER! Most van egy "bolondos péntekek". Kattintsatok rá és használjátok ki. www.4dultrahang.com

2010. márc. 23. 07:23
 16/16 anonim válasza:

Dr.Szöszi rendelőjét nem ajánlom senkinek,nekünk nagy csalódás volt.20 hetesen voltunk,és 4d-ben alig muatatta a babát,csak a fejét a pofiját.A minősége pocsék alig láttunk valamit,pedig nem takarta az arcát.

A nemét nem tudta megmondani,mert a baba összerakta a lábát.De alulról megsem próbálta vagy nem tudta megnézni.Én úgy éreztem,hogy nagyon tapasztalatlan.Férjem is nagyon csalódott volt.Voltunk már 4d ultrahangon 5 éve és az nem ilyen volt.

2010. jún. 10. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!