A Baross utcai 4D ultrahangon volt már valaki? Tapasztalatok és mennyibe kerül?
Egyszer voltam ott, jól meg is bántam. A 20 perces ígért vizsgálat csak 14 perc volt és a nő sem volt kedves egyáltalán.
Viszont a 4D-Genesisben kétszer is voltunk, és ott minden nagyon klassz! Vizsgáltak majdnem egy órán át, két nagyon aranyos kedves szuper nőci dolgozik ott. Ráadásul ki van rakva enni- és innivaló, és kínálgatnak is rendesen.
Árban egyforma a két hely, már nem emlékszem, de olyan 10ezer körül volt.
Nem tudom mindnki egy rendelőröl beszél-e de én a Baross utcai 4d rendelőbe járok minden hónapban és Velem nagyon kedvesek.
Sima 4d bababmozi 10e Ft, de van náluk csomag ami 12e Ft abban van egy dvd, egy cd fotókkal a babáról és egy A4-es laminált fotó is.
Én csak ajánlani tudom Őket , Ők vannak a XIII. kerületi Kárpát utcában is. Engem, de a barátnőmet is szakszerűen ,megvizsgáltak eddig mindig.
Kedves Kismamák!
Rátaláltam a rendelőmről szóló hozzászólásokra "Dr. Szöszi"
"Baross 4D ultrahang" "Baross utca 44. ultrahang" néven és teljes lejárató hadjáratot indított ellenünk a GENESIS ultrahang. Két rövid gondolat, nézzétek meg a hozzászólások dátumát. Egyébként mint orvos ajánlanám nektek, hogy 20-percnél tovább nem szabad ultrahangozni, mert felmelegedhet a magzatvíz és árthat a babának!!!
Két rendelőnk van és ezen kivűl a Kárpát utcai, mely Magyarország első rendelője. Ebből adódóan rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk. Minden kismamát várunk szeretettel és győződjön meg róla milyen színvonalon dolgozunk és mennyiért. Köszönöm előre is a bizalmat.
"Dr. Szöszi" 4D uh. tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!