Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Baross utcai 4D ultrahangon...

A Baross utcai 4D ultrahangon volt már valaki? Tapasztalatok és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én is oda akartam menni de lebeszéltek róla!Állítólag nem kedvessek a kismamákkal!Egy ismerősöm mesélte hogy a húga sírva jött ki onnan,szinte kidobták!Ugy hogy én sem mentem oda.én eddig csak rosszat hallodtam róla,nem híába csak 8000/ft.inkább egy picivel drágább legyen de normálisak legyenek az emberrel.sok sikert.és szép babavárást.31-heteske
2009. ápr. 15. 13:17
 2/16 A kérdező kommentje:
OKÉ akkor választok mást és köszi
2009. ápr. 15. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam ott, jól meg is bántam. A 20 perces ígért vizsgálat csak 14 perc volt és a nő sem volt kedves egyáltalán.

Viszont a 4D-Genesisben kétszer is voltunk, és ott minden nagyon klassz! Vizsgáltak majdnem egy órán át, két nagyon aranyos kedves szuper nőci dolgozik ott. Ráadásul ki van rakva enni- és innivaló, és kínálgatnak is rendesen.

Árban egyforma a két hely, már nem emlékszem, de olyan 10ezer körül volt.

2009. ápr. 15. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem is 20 percet igért a nő, de csak 15 perc lett belöle, mert aludt, de én alva is néztem volna még egy kicsit, a másik hogy olyan durván keltegette hogy lehet jobban jártunk igy.
2009. ápr. 15. 14:45
 5/16 anonim válasza:

Nem tudom mindnki egy rendelőröl beszél-e de én a Baross utcai 4d rendelőbe járok minden hónapban és Velem nagyon kedvesek.

Sima 4d bababmozi 10e Ft, de van náluk csomag ami 12e Ft abban van egy dvd, egy cd fotókkal a babáról és egy A4-es laminált fotó is.

Én csak ajánlani tudom Őket , Ők vannak a XIII. kerületi Kárpát utcában is. Engem, de a barátnőmet is szakszerűen ,megvizsgáltak eddig mindig.

2009. ápr. 15. 15:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez az I.sZÜLÉSZETI kLINIKÁVAL VAN SZEMBEN
2009. ápr. 15. 16:01
 7/16 A kérdező kommentje:
És a sima az mit tartalmaz?Van hozzá kép is v dvd v mik vannak benne vagy csak simán megnéznek és nem kapsz semmit.
2009. ápr. 15. 16:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is voltam ebben a rendelőben, de nekem pozitív tapasztalataim vannak. Én genetikai ultrahangra mentem, Down gyanúval, nagyon korrekten végignéztek mindent, amit csak a baba korából adódóan akkor meg lehetett nézni. Türelmesen és kitartóan próbálták a babát is rávenni arra, hogy forduljon megfelelő szögbe, egyáltalán nem volt a szonográfus lány türelmetlen.
2009. ápr. 15. 16:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Én most voltam a Baross u. 44-ben "Dr. Szöszi" 4D ultrahangon a családommal és hihetetlen élmény volt. Gyönyörű színes A/4-es formátumú képet nyomtattak és mindenki csodálta. Igaz kicsit elfogult vagyok, hisz a babámat láthatom. Az árakat nézd a weblapukon 4dultrahan.com. Megéri az árát. Múlthéten kértünk egy EXTRA KARÁCSONY csomagot 13.900 Ft-ért. tartalmazta a genetikai ultrahangot, 4D babamozit, DVD, CD, kicsi képet, nagy színes fotót, és 10,000 Ft értékű őssejt utalványt.
2009. dec. 25. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kismamák!

Rátaláltam a rendelőmről szóló hozzászólásokra "Dr. Szöszi"

"Baross 4D ultrahang" "Baross utca 44. ultrahang" néven és teljes lejárató hadjáratot indított ellenünk a GENESIS ultrahang. Két rövid gondolat, nézzétek meg a hozzászólások dátumát. Egyébként mint orvos ajánlanám nektek, hogy 20-percnél tovább nem szabad ultrahangozni, mert felmelegedhet a magzatvíz és árthat a babának!!!

Két rendelőnk van és ezen kivűl a Kárpát utcai, mely Magyarország első rendelője. Ebből adódóan rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk. Minden kismamát várunk szeretettel és győződjön meg róla milyen színvonalon dolgozunk és mennyiért. Köszönöm előre is a bizalmat.

"Dr. Szöszi" 4D uh. tulajdonosa.

2010. jan. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!