Hova mentetek 4d genetikai uh-ra?
Van valami konkrét probléma?
Én most a héten megyek az Istenhegyire 18 hetes UH-ra, barátnőm a MOM parkban volt, itt mindkét helyen orvos csinálja a szűrést (Biztso máshol is, én csak ezekről hallottam konkrét infot).
Voltunk a Baross utcai UH rendelőben (a fizetősben, nem a Sotén, csak egymással szemben vannak) is genetikain (13 hetesen, ott igaz, hogy szonográfus csinálta "csak" a vizsgálatot, de nagyon alapos volt ő is, és türelmes is, mert vagy fél órát bökdöste a hasamat, hogy a bébi hajlandó legyen megfordulni, hogy az orrcsontját is pontosan mérni tudja. Ez utóbbi hely talán a legolcsóbb most Bp-en, 8000 FT a vizsgálat (4D is) + 1500 ha kérsz DVD-t is.
Nekem a Baross utcai nem volt szimpatikus. Kb 10 percig tartott csak a vizsgálat és a nőci sem volt valami kedves.
Viszont a 4D Genesis (2.ker.), az nagyon klassz volt :) Kétszer is voltunk, nagyon kedves aranyos doktornénikkel, mindketten vizsgálták a babámat majdnem egy órán át. Én őket ajánlom :)
Üdv!
Köszi ott voltam az elöző babámmal és nincs tul jó tapasztalatom vele kapcsolatba mert azt mondta echogen a lányom bele!amig kiderült semmi baj addig egy hétig sírtam!
mostani babám 1 nap múlva 14 hetes lessz és a tarkoja 3,1mm lett sajnos ezért szeretnék egy jó szakembert hátha rosszul mérték!
Első vagyok
Akkor javaslom az Istenhegyin a Hajdú doktornőt, nekem is úgy ajánlották, állítólag országos szaktekintély, az ő szakvéleménye felér egy fél amniocentézissel!
Szia én szeretettel ajánlom neked Timmermann doktort a Magzati Diagnosztikai Kp-ban.
Ő az orvosom, egy tündér!
12000 DVD-vel, kb negyed órás volt eddig minden UH-nk.
Mionden jót!
31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!