A magzatvédő vitamin segíti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 22:12
1/9 anonim válasza:
Állítólag igen. De aminek még fontos szerepe van, az a folsav és arra tényleg azt mondják, hogy segít. Ártani nem árt, érdemes szedni! A babót is minél hamarabb védheted!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! :-)
2009. ápr. 14. 22:24
3/9 anonim válasza:
én úgy tudom, magát a teherbeesést nem segíti, viszont nagyon jó, ha már korán elkezded szedni. Kevésbé leszel tőle hányingeres, és a babádnak is, és neked is csak használ.
4/9 anonim válasza:
A teherbeesésre nincs hatással, viszont már legalább 1 hónappal a tervezett terhessg előtt érdemes szedni, mert így kivédhető az első hetekben kialakuló fejlődési rendellenességek nagy része.
Sok sikert!
30 hetes ikres kismama
5/9 A kérdező kommentje:
Ikres kismama! Jó egészséget, sok boldogságot és erőt kívánok nektek!
2009. ápr. 15. 08:50
6/9 anonim válasza:
Én elkezdetem szedni,mert nem jött össze a baba,de nem segített.Szedtem kb.2hónapig,hiába. Majd abbahagytam és amikor összejött a baba,akkor kezdtem el újra. :)
31hetes
7/9 anonim válasza:
Én csak folsavat és az E vitamint szedtem.A második ciklusomban összejött a baba.A vitaminok előtt már 2 hónapja próbálkoztunk.Sok sikert!
22 hetes kismami
8/9 anonim válasza:
Én egy hónapig szedtem vitamint, utána próbálkoztunk, elsőre összejött a baba. Egy ismerősömnek volt egy korai vetélése, pár hónappal később a következőnek már vitaminnal álltak neki, és ott is egy-két hónap múlva összejött. Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a vitaminok & ásványi anyagok "helyrebillentenek" valamit a szervezetedben, amitől javulnak az esélyek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm és sok boldogságot Nektek!
2010. jan. 8. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!