Hamarabb fogok szülni? Vagy csak úgy érzem? Hasonló tapasztalatok? Honnan tudom, hogy beékelődött a feje?
Szerintem ez még nem jelez előre semmit. Nekem már 36 hetesen olyan fájásokat mutatott a gép, hogy még a doki is megijedt, ennek ellenére a 41. héten szültem. Az utolsó hetekben már nehezen mentem, szúrt és sokszor nyilallt is odalent, babám mégsem jött előbb.
A feje lehet hogy már beékelődött, de lehet hogy csak az utolsó pillanatban ékelődik be.
Szerintem amiket érzel az a nagyterhesség velejárója, most már előfordulhatnak ilyen kellemetlen érzések.
A szívverésre pedig biztos mondott volna valamit a doki, ha nagy baj lenne.
Egy dolog biztos, hogy már nincs sok hátra, hiszen a terhesség végén jársz, de ez lehet pár nap vagy pár hét is.
Nekem is beékelődött már a feje, már a 34. héten mondták uh-on. Érzem is - azokat, amiket leírtál. Néha nagyon nyilallik lent, meg nekem is nyomódik a szeméremdombom felett, nagyon lent van a fejecskéje. tegnapi uh-on a bugyimat is lentebb kellett tolnom, hogy az uh-gal meg tudják nézni.
De szülésnek még semmi más jele, a méhszájam is zárt.
Üdv, 37+6 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!