Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen etelt-italt kivant...

Ki milyen etelt-italt kivant meg vagy kivan a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Mindig rosszul voltam,undorodtam a szalonnatol,kolbasztol most meg allandoan azt ennek.

Aztan zoldsegbol a retek es az uborka,gyumolcsbol az eper a barack es a kivi lett a favorit.

Sosem voltam leveses es most azok is nagyon mennek.

Neha a colat is megkivanom pedig azt se szerettem,ja es sajnos a csokit is.

Eddig 6 kg a plussz.

Udv:29 heteske

2009. ápr. 14. 19:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
nälam hullämokban jön a kivänossäg.elöször rengeteg mandarint ettem,aztän kivit,utän borsofözeleket,almät (meg mindig),ja,es magyar kolbäszt akartam enni mindenäron (külföldön elek),jelenleg az epermäniänäl tartok,na meg a särgarepa... :) terhessegem elött inkäbb sosakat ettem,most viszont csoki minden mennyisegben.vigyäznom is kell,+13kilonäl tartok... viszont en egy csomo mindent megutältam,amit elötte szerettem (egy fajta kolbäsz,csemegeubi,krumplisaläta).ami erdekes,hogy egy bizonyos boltba nem mentem be miota terhes vagyok,mert ha rägondolok,hänyingerem lesz!nem szeretem a szölölevüket (pedig regen szerettem)...ilyen furcsasägok vannak...minden jot! 31hetes kismami
2009. ápr. 15. 09:02
 22/27 anonim ***** válasza:
97%
kókuszkocka-utálom a kókuszt!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 15. 09:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Banán!Gyerek korom óta utáltam.
2009. ápr. 15. 09:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Most éppen sárgadinnyét (mindig is utáltam, még az illatát is) és a mákos tésztát kívánom (ovis koromban ettem utoljára mákot, akkor elcsaptam vele a gyomromat, azóta rá sem bírtam nézni)

Néhány napja pedig a narancsot kívántam csokival :D Egy falat csoki, egy falat narancs. Mondanom sem kell iszonyatos hányinger lett a vége :D Párom meg ájuldozik a kombinációimon. Talán a legcifrább a savanyú káposzta volt túrórudival :P Sajnos a kilókon is meglátszik (15 kiló plussz) így most szigorú diéta van! :o( Pedig ölni tudnék egy jó kis kókuszkockáért vagy mignonért :D

31 heteske

2009. ápr. 15. 16:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaptól minden nap egy csomag szőlőcukrot ettem meg, annyira kívántam.Nem híztam nagyon meg, 13 kg plusz.És a dinnye volt a favorit.
2009. ápr. 15. 21:00
 26/27 A kérdező kommentje:

09:18-nak:Sajnalom h valaki leszavazott:((

Pedig en mindenkit egyforman ertekeltem.

Erdekes dolgokat irtatok!

Johetnek meg a valaszok!

2009. ápr. 15. 21:09
 27/27 -Pimpike- ***** válasza:
100%
Az erős almapaprikát ettem, mindegy mi volt az ebéd csak lehessen mellé enni.Reggelire vajas kenyér almapaprikával 1x otthon hagytam a paprikát a munkahelyemen kikönyörögtem hogy elengedjenek a boltba mert nem bírtam ki.Napi 2-3kg gyümölcs az édességtől undorodtam a teát citromlével ittam.Káposztás tésztát kívántam, soha nem ettem meg elötte.A végén 17kg híztam de lement, most 4 éves a kisfiam.
2009. ápr. 23. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!