Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen etelt-italt kivant...

Ki milyen etelt-italt kivant meg vagy kivan a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Mindig rosszul voltam,undorodtam a szalonnatol,kolbasztol most meg allandoan azt ennek.

Aztan zoldsegbol a retek es az uborka,gyumolcsbol az eper a barack es a kivi lett a favorit.

Sosem voltam leveses es most azok is nagyon mennek.

Neha a colat is megkivanom pedig azt se szerettem,ja es sajnos a csokit is.

Eddig 6 kg a plussz.

Udv:29 heteske

2009. ápr. 14. 19:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Narancs, alma, mandarin, paradicsom, rengeteg ásványvíz, és sajnos sütik! Én inkább a zöldségeket szerettem, de most már a gyümölcsöket is! 9 kg +

27 hetes kismami

2009. ápr. 14. 20:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Csokoládé, csokis keksz, sütemények, már előtte is, de amióta terhes vagyok, vég nélkül tudnám enni egész nap :). 27 hetes vagyok + 7 kg-val.
2009. ápr. 14. 20:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
SZia! 6 kg az tök jó. Nekem is + 6kg de 22 hetesen. Én újhagyma minden mennyiségeb,retek sok alma. Eddig nem bírtam az almát most igen.
2009. ápr. 14. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szendvics minden mennyiségben, olajbogyóval, uborkával és mustárral. Tejeskávé (koffeinmentesből), újabban kóla és csoki csoki csoki 39 hetes (+11 kg)
2009. ápr. 14. 21:42
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
nyers karalábé.
2009. ápr. 14. 21:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

amióta pocaklakóm van főzelék mániám van és parasztos étel pl. pásztortarhonya .D nyammi,minden héten 2-3* muszály ennem mind2t :)

32hetes km

2009. ápr. 14. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

én nem kívánok szerencsére olyat, amit előtte pl nem szerettem. Ilyen a hal, mert mindig is utáltam, és attól féltem, hogy terhesen az fog kelleni :)

Én a 20. hétig fénnyel táplálkoztam, ezért most tartok -1kg-nál (mai adat) :)

Én csak a málnát és a görögdinnyét kívánom/nám minden mennyiségben. Málnát mirelittel oldom meg, dinnyét meg láttam a héten a piacon!!

Ja, és CSÍPŐS dolgok, mindegy, hogy mi, ErősPista némi húslevessel, vagy tortilla jalapenóval...

Mindenkinek minden jót! 31 hetes :)

2009. ápr. 14. 22:27
 18/27 anonim ***** válasza:
21:42-es válaszoló vagyok. A kispapa is hízott már 5 kg-ot, ő a magyaros, zsíros kajákra állt rá :) (pörkölt, rakott krumpli)
2009. ápr. 14. 22:46
 19/27 A kérdező kommentje:

:)

Anyukam meselte h amikor o volt terhes akkor Apu is hizott vele egyutt:).

Az en ferjem barmennyit ehet,nem hizik egy dekat sem.

2009. ápr. 14. 22:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az anyukámék is így voltak, náluk minden étkezés "gyertyafényes vacsi" számba ment, és rengeteget ettek, mert ugye akkor még a kettő helyett eszel okosság volt a menő:) Reggelire bepusziltak 1 kg kenyeret 2 szál kolbásszal ketten... Apa szokta mondogatni az első terhességével 23 kg-t hízott:)))

Én eddig nem ettem meg a káposztát, a babot, megvoltam hónapokig süti, csoki nélkül. Most minden mennyiségben és formában jöhet... eddig +10 kg 33 hetesen:)

Boldog Pocakosodást!

2009. ápr. 15. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!