Mikortól látni leginkább kintről a baba mozgását hogy
már az ujj meg minden látszik?
Figyelt kérdés
Hogy mérik a babó születését mert van akinek kissebbek a méretei és korábbra van kiirva?
2009. ápr. 14. 19:20
1/9 anonim válasza:
He?
2009. ápr. 14. 19:23
2/9 anonim válasza:
az uh-on gondolod?vagy pocakon keresztül ?vagy hogyan?a babó születését az utolsó menstruáció alapján számolják,később veszik figyelembe esetleg a méreteket!
2009. ápr. 14. 19:29
3/9 anonim válasza:
A kérdés első felét nem igazán értem. Én nem gondolom valóságosnak azt a fotót amit lehet látni a neten, és a pocakból kinyomódik a baba talpa. A szülés várható időpontját a betöltött terhességi hetek határozzák meg, nincs ok okozati összefüggésben a baba méreteivel. Egy 3 kiló körüli baba teljesen elfogadható, de születnek babák 4 kiló felett sem.
2009. ápr. 14. 19:31
4/9 anonim válasza:
Nem körvonalazódik i az ujj meg ilyenek,csak egy kis "golyót" fogsz látni.A második kérdesére meg leírták a többiek a választ:)
2009. ápr. 14. 19:42
5/9 anonim válasza:
Szia kb:a 32-dik hétől már lehet látni hogy kinyomja a lábát vagy a kezeit.Nekem a legtöbbször a fenekét nyomta ki és mi mindig azt lestük a férjemel és találgatuk hogy éppen ez most milye a picikénknek..
2009. ápr. 14. 19:43
6/9 anonim válasza:
Hát én sem gondolom, hogy ennyire lehet látni, mijét dugja ki. Az én kisfiam állandóan kinyomja valamijét. Gyakran csak onnan tudom, hogy az a lába vagy a popója, mert kisebb vagy nagyobb a dudor. De hogy megszámolni a kis ujjait. Nem hiszem, hogy ilyen lesz.
33 hetes kismami
2009. ápr. 14. 19:46
7/9 anonim válasza:
Szia én nagyon sokat fekütem kórházban míg meg nem szültem és én látam pocakos sovány nőknél hogy a hasán kirajzolódik a kisbaba lába,rendesen ki lehetett venni a lábát.
2009. ápr. 14. 19:51
8/9 A kérdező kommentje:
igen az uh-on mert nekem a méretek alpján mondják hogy juni 16 mert nem tudni az utolsó menszitz mert tablettát szedtem és nem tartottam számon.de vkinek kissebb a babó és korábban jön.nem értem...
2009. ápr. 14. 19:57
9/9 anonim válasza:
Ez az időpontos dolog nagyon tág! nekem is csak uh alapján tudnak számolni, mivel a gyógyszer abbahagyása után enyhén felborult a havim. Nekem először a 12. heti uh-on mondtak időpontot. A babám úgy a 21. hétig úgy is fejlődött, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Aztán gondolt egyet és azóta nagyobbak a méretei kb 2 héttel. Mégsem csúsztatták az időpontot, maradt az eredeti. Hogy most elszámoltak e, vagy csak nagy babám lesz, nem tudni. Ahogyan azt sem, hogy mikor is érkezik!
Bár úgy gondolom, hogy a mensi alapján sem lehet 100%.-os időpontot mondani. Csúszás lehet benne.
Engem nem érdekel, hogy mikor bújik ki, csak egészséges legyen! :)
Ja, amúgy a nők mindössze 5 %-a szül a kiírt időpontban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!