Ha már betöltöm a 11. hetet, akkor már a 12. hétben vagyok? Azért érdekel, hogy mikor mehetek a 12. heti ultrahangra? Ilyenkor már igen?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 19:17
1/3 anonim válasza:
nem,a betöltött 12.hét a 12.hét.Ha 11.hetet töltöd akkor 11 hetes és x napos vagy 1 hétig,aztán jön a 12.hét és igy tovább.....remélem érthető volt:)
2/3 anonim válasza:
Betöltött 12.hét kell,vagyis a 13.héten vagy akkor már...Tehát a 12hét plusz pár naposan mész UH-ra.
3/3 anonim válasza:
Hát tudod ez egy nagyon jó kérdés:) Mert az én védőnőm pont aznapra hívott vissza amikor töltöm a 12. hetet de azt mondta előtte menjek el a 12 hetes UH-ra, vérvételre, cukor vizsgálatra, fogászatra, ja és legyek szíves eldönteni, hogy hol és kinél fogok szülni. És mindenki azon csodálkozott, hogy miért vagyok ezen kiakadva...de miért ne lennék amikor ha most mennék még csak 10+5hetes vagyok és az nem a 12 hetes UH lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!