Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok....

17 hetes kismama vagyok. Mostanában elég gyakran szédülök, hirtelen elsötétül körülöttem minden? Ez normális? Alacsony vérnyomásom lenne? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2008. márc. 5. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szédülés és az alacsony vérnyomás is normális terhesség alatt. Mikor mérte a védőnő a vérnyomásod? Vigyázz, el ne ess!! Igyál sokat, legalább 3 litert, sétállj levegőn-ha biztosnásgos és a továbbiakat a dokival egyeztesd.
2008. márc. 5. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
en is szedultemk es az alacsony vernyomasnak volt koszonheto, szoval beszeld meg a vedonoddel, tala valamit felir.
2008. márc. 5. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok pár hete,és ilyenkor lepihenek és megiszok egy 3 in 1 kávét sok tejjel,és utánna rendbe szoktam jönni-nekem a vérnyomásom szórakozik. 22 hetes mami
2008. márc. 5. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Vagy vérnyomás, vagy pedig nyom a kis drága egy fontos eret, amitől úgyanúgy elzáródik a véráramlat.Tényleg érdemes lenne megmérni a vérnyomásodat bár nekem amióta terhes vagyok alacsonyról azóta lett normális.Ha a bab miatt van akkor ilyenkor próbálj másképp feküdni ülni .

2008. márc. 6. 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
alacsony vérnyomás, alacsony vércukor,rossz vérkép, gondolok itt a vashiányra-okozhatja,beszéld meg a dokival.Én is szédelgek, szednem kell vasat.Magyon vigyázz ,amikor érzed hogy kezdődik, próbálj meg olyan helyet ,kapaszkodót keresni, ami biztonságos,ha tudsz leülni, és ha teheted víz mindig legyen nálad, akárhová mész.A doki, vagy védőnő majd jelzi mitől, csak említsd meg nekik.
2008. márc. 6. 08:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ennyi idősen én is ettől szenvedtem,sőt még el is ájultam!

El kell tt vinni orvoshoz. A doki azt mondta hogy mivel nekem mindig alacsony a vérnyomásom és most a terhesség előrehaladottságával nagyot változik a kismama szervezete ez normális, ugyanis elkezd helyreállni a normális vérnyomás. Ugyanakkor a baba miatt nagyobb terhelésnek van kitéve a szervezet. Nekem mindig 90/60 volt a vérnyomásom...most már 110-120 között van. Egy hetet vett igénybe a szervezetem helyreállása.

Ha rosszulléteid vannak feküdj a bal oldaladra, mert ott vannak a fonotsabb szervek és igy jobb lesz a vérkeringés ami a babának is nagyon fontos. Ja. és polcold fel a lábad ha pihensz.

Üdv. 22 hetes kismami

2008. márc. 6. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!