Az ujjamat megrázta az áram, árthat a babának? 25 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:32
1/5 A kérdező kommentje:
nem nagyon,inkább csak "megcsipte",de azért aggódók
2009. ápr. 14. 17:36
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, a baba az anyaméhben nagy biztonságban van! :) Esés, áramütés esetén is! :)) Azért ne nagyon nyúlkálj a konnektorba! :) (ez csak vicc volt)
3/5 A kérdező kommentje:
a vasaló zsinorja csipte meg.csak azért aggódtam mert volt már hasonló kérdés és a válaszolók azt irták,hogy az áram átmegy a babán is,gondolom túloztak egy kicsit...
2009. ápr. 14. 17:47
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nem lehet baja a babónak,főleg ha csak megcsípte az ujjad.A rosszindulatú válaszoknak(tisztelet a kivételnek!!!!)meg ne adj alapot.Szép terhességet!Szia.
5/5 anonim válasza:
Engem is csipet már meg a vasaló de ojan gyenge volt hogy azok neminém hogy baja lenne a picurnak ! Feltéve.ha ugyan ennyi rázot meg a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!