Mivel ápolod/ápoltad a melled és hasad a terhességed alatt?
Én a DM-ben kapható Babylove olajat használom, csak a hasamat kenem vele, eddig nagyon szép a bőröm, semmi gond vele.
32 hkm
Johnson babolajjal és babagéllel kentem, nem lett csíkom.
A combomat nem kentem, ott lett is pár csík a súlygyarapodástól...
DM-es babylove-val kentem én is, egészen a 40. hétig nem volt rajtam csík - ha időben megszületik a babám, akkor megúszom, de az utolsó túlhordós hétben szétrepedezett a hasam :(
én nem kentem a mellemet, mert nem tudtam, hogy azt is kell, az is megrepedezett..
Johnson olaj, és dm-es mamaolajjal.Nem lett csíkom előző terhességnél, Így most is ezeket használom.
Fürdés után közvetlen (mivel nedves bőrre kell) Johnson, és lefekvés előtt még rákentem a mamaolajat.Biztosra mentem:D
Most ezek mellett 100%-os olívaolaj szappannal fürdök tusfürdő helyett.
Mindegyik terhességemnél kentem a pocim (most az ötödik babát várom) AVON-os striakrémmel (+néha Johnson's olajgéllel), és sosem repedezett. Meg is jegyezte múltkor az egyik nőgyógyász, hogy baromi szerencsés vagyok, hogy ötödik terhességnél ilyen szép a hasam. Szerintem ez nem csak szerencse (nem is csak genetika), hanem nagyon is sok múlik az ápoláson! Minden nap legalább egyszer kenni kell! A cicimet nem kentem.
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!