Hisztek a terhességi babonákban? Minden hülyeségen felkapom a fejem, ami a terhességi babonákról szól, főleg a rosszakat és attól félek velem is megeshet. Ti is hiper érzékenyek lettetek mindenre? 20 hetes mama
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 14:57
1/2 anonim válasza:
Én alapvetően tojok a babonákra,a terhességire meg főleg!
A frászt kapom az ilyenektől, hogy ne okozz magadnak fájdalmat mert meglátszika babán, meg ha beütöd magad az is, meg mindenféle baromságok...
Ne idegesítsd magad ilyeneken!
Én a rossz terhes-sztorikat is meghallgatom, mert egy részükből levonhatok hasznos tanulságot, és nem jut eszembe, hogy jaj, velem is ez fog történni.
Fő a pozitív hozzáállás!
Minden jót neked! 31 hetes
2/2 anonim válasza:
Szia!Én terhességeim alatt is,meg most is hiszek az ilyen dolgokban!Nem kell magadra venni,amit mondanak,ne is képzeld azt,hogy veled történhet ilyen.Ezek a dolgok pozitiv hozzáállással és egy kis lazasággal elkerülhetők.Nálad nem lesz semmi gond,te csak törődj a hasadban levő kis élettel és élvezd a terhességed minden csodás pillanatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!