Ha 11 nappal ezelőtt az ultrahang 5mm petezsákot mutatott kis és most is ugyanekkorát, akkor az mit jelent?
Ugyanaz a doki ugyanazzal az uh-gal csinálta?
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem ez a 6. héthez képest is kevés. Én most vagyok a 6. hétben, 6+2 naposan voltam uh-gon és 12,8 volt a petezsák, benne a magzattal, aki 5 mm-es.
11 nap alatt már nőnie kellett volna mindenképpen a petezsáknak.
Az előző babámnál 8 hetesen volt 26 mm a petezsák.
Az orvosod mit mondott?
Nézz körül itt.
Ha nem változott a mérete 11 nap alatt az sajnos nem jelent jót.
Minden jót,és ne keseredj el ha most nem sikerült,majd fog.
A terhességet egy bizonyos százaléka elhal az első pár hétben.Ezért nem érdemes szerintem azonnal dokihoz szaladni.Én a harmadikkal már csak a 12 hetes uh előtt mentem.
én igy jártam. első uh-n azt mondták 10 mmes petezsák, majd 10 nap múlva egy másik doki megint csak petezsákot látott.
Nagyon féltemm, aggódtam mert volt egy elhalt babánk már.
Így "rábeszéltem" egy hüvelyi UH-ra amit nagy nehezen el is végzett.
Na ott már megtalálta a petezsákban babucit is szívhanggal mindennel:)
Szóval ha esetleg hasit csináltak neked is (amit én se értek hogy itt miért hasit csinálnak ilyen kis terhesen...) akkor még nem biztos h ez rosszat jelent.
De egyébként visszahívtak későbbre? vagy mondtak neked vmit ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap nézték meg hüvelyi uh-val, és valóban nem (alig 1mm-t) nőtt az elmúlt 14 nap alatt, de a petezsák szabályos, szikhólyag nincs...
Úgyhogy elküldött az orvos hormonszint vizsgálatra, amiből az derül ki, hogy élő vagy sem a terhességem.
Félek, mert minden jel arra mutat, hogy missed ab vár majd rám...
13:18-as vagyok
Nagyon sajnálom, hogy nincs változás. Nekem az első terhességem ért véget missed ab-al. :( Nagyon magam alatt voltam, már nagyon vágytam bébire. Remélem, hogy neked nem kell ezt átélni. Nekem a műtét után 6 hét pihenést mondtak. Egy menzi jött meg közben, a következő már nem, mert újra terhes lettem első próbálkozásra, ma már 7,5 hós a kisfiam. Sok szerencsét kívánok és ha mégis missed ab. lesz, akkor hatalmas lelkierőt és mihamarabbi egészséges kisbabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!