Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 11 nappal ezelőtt az...

Ha 11 nappal ezelőtt az ultrahang 5mm petezsákot mutatott kis és most is ugyanekkorát, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
A hivatalos számolgatás szerint 8 hetes és 6 napos vagyok, de ha a peteérés később volt, akkor kb.6 hetes lehetek. Ha 11 nappal ezelőtt az ultrahang 5mm petezsákot mutatott ki és most is ugyanekkorát, mit jelent? (Mellette vérezgetek, amire kaptam hormon tablettát, kicsit javult az állapotom, de nem múlt még el. ) Eléggé aggódom, hogy meg fogják szakítani a terhességet.
2009. ápr. 14. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szikhólyag látható? Szívhang volt? Ha nem nőtt a petezsák, az sajnos nem jó.. és ha "üres", az sem jó..
2009. ápr. 14. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a doki ugyanazzal az uh-gal csinálta?

Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem ez a 6. héthez képest is kevés. Én most vagyok a 6. hétben, 6+2 naposan voltam uh-gon és 12,8 volt a petezsák, benne a magzattal, aki 5 mm-es.

11 nap alatt már nőnie kellett volna mindenképpen a petezsáknak.

Az előző babámnál 8 hetesen volt 26 mm a petezsák.

Az orvosod mit mondott?

2009. ápr. 14. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem túl jó... :( 11 nap alatt már nőnie kellett volna a petezsáknak. Ha 8 hetes elmúltál, akkor már szívhangnak is lenni kéne, ha csak 6 hetes vagy, akkor még nem biztos, de ahogy az előttem válaszoló is írta, szikhólyagnak, embriónak kéne látszódnia. Mikor kell visszamenned?
2009. ápr. 14. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézz körül itt.

Ha nem változott a mérete 11 nap alatt az sajnos nem jelent jót.

Minden jót,és ne keseredj el ha most nem sikerült,majd fog.

A terhességet egy bizonyos százaléka elhal az első pár hétben.Ezért nem érdemes szerintem azonnal dokihoz szaladni.Én a harmadikkal már csak a 12 hetes uh előtt mentem.

2009. ápr. 14. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:

én igy jártam. első uh-n azt mondták 10 mmes petezsák, majd 10 nap múlva egy másik doki megint csak petezsákot látott.

Nagyon féltemm, aggódtam mert volt egy elhalt babánk már.

Így "rábeszéltem" egy hüvelyi UH-ra amit nagy nehezen el is végzett.

Na ott már megtalálta a petezsákban babucit is szívhanggal mindennel:)

Szóval ha esetleg hasit csináltak neked is (amit én se értek hogy itt miért hasit csinálnak ilyen kis terhesen...) akkor még nem biztos h ez rosszat jelent.

De egyébként visszahívtak későbbre? vagy mondtak neked vmit ezzel kapcsolatban?

2009. ápr. 14. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tegnap nézték meg hüvelyi uh-val, és valóban nem (alig 1mm-t) nőtt az elmúlt 14 nap alatt, de a petezsák szabályos, szikhólyag nincs...

Úgyhogy elküldött az orvos hormonszint vizsgálatra, amiből az derül ki, hogy élő vagy sem a terhességem.

Félek, mert minden jel arra mutat, hogy missed ab vár majd rám...

2009. ápr. 16. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Én is így jártam másfél éve. :( Petezsák nőtt, de benne nem volt semmi. Aztán a petezsák eldeformálódott... és missed ab lett. Nagyon sajnálom, és átérzem. Viszont én nagyon hamar (a 3 hónap pihi után) azonnal terhes lettem újra. Ma már 4,5 hónapos a lányom. Missed ab után a méh "emlékszik" még a terhességre, és ilyenkor tényleg hamarabb megfogan a kis új élet. Légy erős, és minden rendben lesz hamarosan!
2009. ápr. 17. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

13:18-as vagyok

Nagyon sajnálom, hogy nincs változás. Nekem az első terhességem ért véget missed ab-al. :( Nagyon magam alatt voltam, már nagyon vágytam bébire. Remélem, hogy neked nem kell ezt átélni. Nekem a műtét után 6 hét pihenést mondtak. Egy menzi jött meg közben, a következő már nem, mert újra terhes lettem első próbálkozásra, ma már 7,5 hós a kisfiam. Sok szerencsét kívánok és ha mégis missed ab. lesz, akkor hatalmas lelkierőt és mihamarabbi egészséges kisbabát!

2009. ápr. 17. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!