Van házicicám, soha nem vittem utcára, kaphatok el tőle valamit? Meddig tartahatom még magam mellett? 5 hetes terhes vagyok.
Mindig magad mellett tarthatod.
Ha már régóta veled van, valószínűleg rég átestél a toxoplazmózison (remélem helyesen írtam), sokszor teljesen tünetmentes a fertőzés, utána már nincs baj.
Persze jobb vigyázni, moss kezet, ha a macskavécét takarítottad.
Világéletemben volt macskám, de a vérvételnél kiderült hogy mégsem estem át a fertőzésen. Akkor elvittük a macskát állatorvoshoz. Ő azt mondta hiába lakik a 3. emeleten, akkor is elkaphatja, mert akár a cipőnk talpán is bevihetjük a fertőzést. Ekkor megkérdeztem a nődokimat, és azt mondta hogy ne én cseréljem az almot, és lehetőleg ne puszilgassam a macskát:)
Nem volt semmi probléma, sőtt a cica rendszeresen bebújt a kiságy alá mikor pici volt a kislányom, és vigyázott rá. Ha sírni kezdett a baba, megkeresett, és "szólt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!