Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam vizsgálaton Down-kor...

Ma voltam vizsgálaton Down-koros lesz?

Figyelt kérdés
ma voltam genetikai uh és a baba tarkovastagsága 3,1mm-es, orr csontja jól látható!Van valakinek akinek magas értéket mértek és nem lett downos a babája!Irjatok nagyon félek!
2009. ápr. 14. 10:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Ne izgulj már! Én a tarkóredőre már nem emlékszem, de azt hiszem, hogy pont az orrcsont hiánya lenne probléma.
2009. ápr. 14. 10:13
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Szia!Ne aggódj!Kérhetsz vérvizsgálatot is a down-kor kiszűrésére,hogy megnyugodjál!
2009. ápr. 14. 10:18
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk 3mm volt és semmi baja. Kérj vizsgálatokat.
2009. ápr. 14. 10:19
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan szóltak volna ha beteg a baba!Ne aggódj már,nyugodj meg!Tutira jelezték volna a bajt!
2009. ápr. 14. 10:19
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszi!De azt olvastam,hogy az h van orr csont nem zárja ki a down szindromát!:(
2009. ápr. 14. 10:33
 6/24 anonim ***** válasza:
Szia. Én úgy gondolom, írhatunk, amit akarunk, akkor is biztosan akkor nyugszol meg, ha csináltatsz egy vérvizsgálatot. Azt hiszem ilyenkor az integrált tesztet végzik el. Ez nagyon precíz, 90 valahány százalékos biztonságot ad. 100%-os biztonságot a corionboholy mintavétel vagy a magzatvíz mintavétel adhat. Úgy gondolom Te még a terhességed első harmadában vagy, akkor ott a corionboholy mintavételt végzik. De előbb mindenképp vérvizsgálat, csak ha annak rossz az eredménye, akkor vágj bele a mintavételbe. De ne aggódj, mint ahogy már előttem is írták, soknál semmi baj nincs végül. Engem a kicsit több magzatvíz miatt riogattak anno, akkor magzatvíz mintavételt akartak csinálni, nem engedtem, inkább elvégeztettem egy quartett tesztet, ami vérből szűri a rendellenességet, semmi gond nem volt. A kislányom 11 hós egészséges, gyönyörű baba!
2009. ápr. 14. 10:42
 7/24 anonim ***** válasza:
NÉmelyik kórházban a 2,5, némelyikben a 3 a felső határ, de nem kell kétségbeesned. Kolléganőmnek 3,6-al született teljesen egészséges kisfia. :)Ő megcsináltatta a magzatvíz vételt is, saját kérésére, az 100%-ban kizárta, hogy baj lenne, és még a baba nemét is megmondták.
2009. ápr. 14. 10:52
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszi! 2 nap múlva leszek 14 hetes terhes!

Ma megyek 25 ezerért leveszik a vért és 2 nap múlva meg van az eredmény!

2009. ápr. 14. 10:58
 9/24 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Ha az orrcsont látszik akkor az jó!!!! Az fontos! Nekem aki csinálta a genetikai uh-t azt mondta hogy 3.5-ig jó. (SOTE II-n) A doki biztos szólt volna ha baj van!!!
2009. ápr. 14. 11:47
 10/24 A kérdező kommentje:
Magzatviz levéterere kell mennem május 5-én
2009. ápr. 14. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!