Nem voltam a 16. héten AFP+HbsAG vizsgálaton, járt így esetleg más is?
Figyelt kérdés
Most a 23. hétnél tartok.2011. aug. 22. 13:17
1/6 anonim válasza:
A hbsag még megcsináltathatod bőr és nemibeteg gondozóban, de az afp-nek lőttek.
2/6 anonim válasza:
Nem !De miért nem voltál?Nem Magyarországon élsz? Csak mert külföldön már nem csinálnak AFP-t!
Nekem a hepatitis B-ez a vért 12.ik héten vették le!
3/6 anonim válasza:
24.héten lesz a cukorterheléses vizsgálat akkor vetesd le a hepatitist. Az nagyon fontos h meglegyen és be is legyen írva a kiskönyvedbe, mert ha nincs akkor szülésnél pozitívnak vesznek és a babádat is oltani kell.
Miért nem mentél el 16 hetesen? Vagy nem tudtál róla, h kell menni?
Szerintem ne aggódj, ha az uh szerint minden ok, akkor a babádnak sem lesz semmi baja. védőnő
4/6 anonim válasza:
A hepatitis fontos de azt később is le lehet venni, az AFP-ért meg nem kár, hidd el! :O Én most a második babánál csak azért mentem el az AFP-re mert a dokim megkért rá.
5/6 anonim válasza:
Miért nem fontos az AFP? Talán mert kimutatja, h a gyerek netalántán nyílt gerinccel fejlődik v mondjuk Down kóros? Nyílt gerinccel élni nem egy jó dolog. down kórost nevelni oké, ha a képességei nem olyan rosszak, de vannak egészen alacsony IQ-jú, agresszív Down-osak is.
6/6 anonim válasza:
Azért nem fontos mert nem mutat ki semmit az a véreredmény. Az uh-n mindent látnak amit látni kell, nézz utána picit és rájössz majd. Az orvosoknak is ugyanez a véleménye de akkor is benne van a protokollba, meg kell csináltatni. Én az első gyereknél úgy jártam, hogy alacsony lett és végig izgultam az egész terhességem, hogy nehogy down-os legyen pedig mindenki mondta, hogy semmi baja. Ha tudni akarod tényleg, hogy nincs baja kombinált vagy integrált tesztre kell menni. Én már tapasztaltam milyen az amikor a 18.héttől izgulsz a 40.-ig, hogy beteg lesz vagy sem. A szar AFP miatt. És ezt a dokim is megmondta, hogy nem kell vele foglalkozni, az uh a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!