Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az hogy úgy érzem,...

Mitől van az hogy úgy érzem, mintha szét akarna szakadni a pocim? 20hetes vagyok, hol a méhem, hol pedig az egész hasam megfeszül.

Figyelt kérdés
Pénteken voltam dokinál uh-on, akkor semmi, másnapra kezdődött azóta is tart. Nem tudom, hogy ez most haskeményedés, vagy csak nől és feszül?! Az alhasam környékén, a méhemnél érzem inkább. Mitől lehet, van valakinek hasonló érzése?
2009. ápr. 13. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos dettó így jártam. Én is pont így voltam dokinál voltam másnaptól valami mást éreztem. 20 hetesen kezdett keményedni a hasam :(! Magne b6 helyett jobb magnéziumot kaptam. Azóta más bajom is lett :( de már szedem rá az antibiotikumot!!! Nyugodtan menj vissza a dokidhoz vagy hívd fel. Ne járj úgy mint én:-/! Ja és sokat feküdj. Azóta jobb nekem. 22+1 vagyok most!
2009. ápr. 13. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:
mi történt, mi lett a gond? emiatt lett problémád? remélem azóta minden ok!!!?
2009. ápr. 13. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Inkább priviben írom le ok?
2009. ápr. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!