Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is fájdalmas a sex?

Másnak is fájdalmas a sex?

Figyelt kérdés
28 hetes leszek szerdán, de sajna nekem az együtt létek igen fájdalmasak. :-((
2009. ápr. 13. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem nagyon szerencsére nagyon jó. Próbáld meg hosszú előjátékkal és jó sok síkosítóval, de ha nem megy továbbra sem, akkor ne erőltesd, inkább kérdezz rá az orvosodnál, mi lehet az oka!
2009. ápr. 13. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Picit nyitva vagyok 3110 és nekem sajnos ott legbelül fáj. Akár milyen óvatos Api.Gondoltam lehet, hogy ezért.
2009. ápr. 13. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen méhszájjal nem is lehetne nemi életet élni,ezt nem mondta az orvos?Neked már a középső is nyitva van ,már a külsőnél sem szabad!Fertőzés veszély!és akár koraszülést is okozhat a házas élet nyitott méhszájnál!vigyázz magatokra!
2009. ápr. 13. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Ha ez a helyzet, akkor természetesen az általam írtak kilőve. Nagyon kell vigyáznod magadra, inkább ne kockáztass! Viszont az örömszerzésnek számtalan más formája létezik, azok közül válogassatok és kis szerencsével legalább akkora élményben lesz részed, mint hüvelyi úton!
2009. ápr. 13. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom csak sajnos az a fránya önmegtartóztatás. :-))))

Nem valami jó.

2009. ápr. 14. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!