33 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyire viselnek meg Benneteket a frontok?
Sziasztok!
Én már ezektől a frontoktól idegileg vagyok kész. Ha nem lennék mindegyikre érzékeny, semmi bajom nem lenne. De mivel minden nap jön-megy valamelyik, így nagyon gázosak a napjaim :-( Szinte állandóan szédülök és olyan gyengék a lábaim, hogy már sírhatnékom van, pedig úgy tennék-vennék. Tegnap is alig bírtam megfőzni, minden két percben le kellett ülnöm.
Szóval emiatt már én is szívesen túl lennék a szülésen. És csak remélem, hogy a szülés után elmúlik a frontérzékenység nálam is és nálatok is. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem csak rám hatnak így a frontok. Már kezdtem azt hinni, hogy valami komoly bajom van :-)
Egyébként savam ritkán van, aludni még szerencsére jól tudok, viszont az elmúlt egy hétben elkezdett iszonyatos izomlázszerű érzés lenni a nunim tájékán és a csontomban. Ez éjszaka olyan durva, hogy alig bírok megfordulni és felkelni pisilni-ami egy éjszaka min. 3x van. Az újaim nekem is de dagadnak, alig bírom behajlítani őket-főleg a bal kezemen.
Bocsi a kisregényért!
Kitartást Mindenkinek, már nem sok van hátra!
Addig is boldog babavárást és könnyű szülést Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!