Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől halhat el egy kisbaba?...

Mitől halhat el egy kisbaba? Vagyis mitől állhat le a szive?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek kb. 9 hetes korában állt le a szíve. :( Azt mondták fejlődési rendellenesség, vagy beágyazódási zavar lehet a háttérben, de mivel még nagyon pici volt az embrió, így nem csinálnak boncolást, ezért bármi lehet.
2009. ápr. 13. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát sajnos ezt nem lehet biztosra megmondani!

Még orvosilag sem tudnak pontos választ adni, főleg, ha pici a baba, mert vizsgálni sem igazán lehet.

A legrosszabb benne, hogy minden az embertől függetlenül történik, a természet dönt róla.

Sajnos elég kevés vigasz, de biztosan nem véletlenül történik, ez a baba és a mama érdeke.

Arra viszont én is kíváncsi lennék, miért ilyen gyakoriak ezek az esetek manapság.

(Sajnos én is vesztettem el már így babát.)

2009. ápr. 14. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 2napja műtöttek meg,a 8hétben halt meg a babám!Iszonyatosan érzem magam,sokat vártunk rá!Állítólag elküldték szövettanra,aminek az eredménye 2hét múlva lesz meg.Nem tudom,én se,hogy mi okozhatja,okozta!Vigyáztam rá,feküdnöm kellett,nem emelgettem,nem volt forró fürdő,rendesen ettem,ittam folyadékot!És ennek ellenére,ez történt!Azt se tudom,hogy a szövettani eredmény kimutat-e valamit!?

2009. ápr. 15. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok!Mondjuk az engem is érdekelne,hogy miért ennyire gyakoriak,mostanában a vetélések!?Az elmúlt 1-3hónapban nagyon sok,ilyen esetről hallottam.
2009. ápr. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!