Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hiperaktív a pocaklakóm!...

Hiperaktív a pocaklakóm! Másnak is ilyen? Meddig nem jelent bajt?

Figyelt kérdés

A nagykönyvben azt írják, hogy az ilyen korú babák a nap 90%-át átalusszák és a maradék 10-ben vannak fent. Hát ők nem ismerik az én kisfiamat! :) Ő a nap 90 %-át átmocorogja, a többiben talán pihen egy kicsit. Nem túlzok, tényleg nagyon sokat mocorog! Meddig nem jelent ez gondot? Másnak is ennyire aktív a babája?

32 hetes kismama

2009. ápr. 12. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem is elég aktív babócám van,bár már inkább csak mászkál a bőröm alatt(rugdosni nem igen van helye).Én is vártam,hogy majd lelassul,de nem így lett.Doki szerint minden rendben,én meg legalább biztos vagyok benne,hogy jól érzi magát odabent.Ne aggódj,inkább simizd meg mindig,ahányszor csak tudod.Idekint biztosan "meghálálja" majd.

További boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!

35 hetes kismami

2009. ápr. 12. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is olvastam a statisztikát, de a mi fiúnk se akar az átlaghoz tartozni. 37+4 hetesek vagyunk, de még mindig pörög egész nap. Az meg ugye sehogy nem 10 %.:-).

Nem aggódok miatta, mert eddig mindig, minden rendben volt. Biztos azért ugrál, mert jól érzi magát. Az apukáját se lehet napközben 5 percig egy helyben látni.

2009. ápr. 13. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nincs semmi baja. Ha megszületik, látni fogod, hogy akkor is mocorog-tekereg, ha alszik. Én a vége felé már úgy éreztem, mintha a hasfalamon keresztül akarna kimászni:)

Boldog babavárást!

8.5 hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 13. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A simizéssel nincs gond! Állandóan simogatom! :)

Amúgy rugdosni nekem is keveset rugdos, de akkor olyan jó embereset! :) Nálam is inkább a bőr alatti mozgolódás van és hogy mindig kinyomja valamijét! :)

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

2009. ápr. 13. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az en kislanyom se hajlando nyugton maradni.Mar aludni is alig tudok tole:).

Pedig meg csak nem is kavezok!

De en addig orulok mig mozog,legalabb tudom h minden oke bent.

Remelem h ide kint nem lesz ilyen aktiv.

Udv:29 heteske

2009. ápr. 13. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, nálunk is így van. A kisfiam dönti el, hogy mikor alhatok. Éjfélnél előbb nem igazán engedi. :) Addig szokott tombolni.

Amúgy tényleg igaz, hogy ha meg nem mocorogna annyit, akkor meg azért aggódnánk!

Engem is azzal riogatnak, hogy tuti idekint is ilyen lesz! Na majd kiderül. :)

Köszönöm a válaszokat!

2009. ápr. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!