Baj az ha 6 hetes terhesen nincs semmi tünetem, csak annyi hogy álmos vagyok meg pisilni járok sokat és néha még van ez a mindjárt megjön érzés de ez már ritkábban?
szia!
első trimmeszterben állandóan aludni tudtam volna,most meg bezzeg éjjel is fent vagyok, max 6 órát alszok...
meg sokat jártam pisilni én is, aztán jött 10 hét környékén a rosszullét, még mindig van hányingerem,hányás...
19 hetes kismama
Szia
Hat azert vannak tuneteid,a mindjart megjon erzes,az almossag,es a pisilesi dolog,ez mind a terhesseg tunete.
Amiatt ne izgulj,h nincs hanyingered,sot orulj neki,mert tenyleg nagyon rossz lehet,h egesz nap rosszul erzi magat a kismama.
Gratulalok a babahoz
SEmmi baj, én is így voltam. A vizelési inger lassan csökken majd-legalábbis nálam elmúlt, a mindjárt megjön olyan 11 hetesen mult el, a mellfeszülés is 9-10 hét körül. Amúgy nekem sem volt semmi más tünetem:-)
Örülj neki, hogy a szerencsések közé tartozol:-)
És nyugi, semmi baj!
Köszi a gyors válaszokat!Megnyugtató volt!!:-)
Mindenkinek jó babavárást!!!
Jobb lenne ha hánynál minden nap mindentől?Miért hiszi még mindig mindenki azt,hogy az a "rendes" terhes aki rosszul van????ÖRÜLJ!!!!Mázlista vagy:)!!
13hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!