Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj az ha 6 hetes terhesen...

Baj az ha 6 hetes terhesen nincs semmi tünetem, csak annyi hogy álmos vagyok meg pisilni járok sokat és néha még van ez a mindjárt megjön érzés de ez már ritkábban?

Figyelt kérdés
Aggódok hogy mi a baj?!
2008. márc. 5. 05:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Örülj neki! Nekem meg csak tünetem van, de babám nincs a teszt szerint. Lehet nálad a tünetek később jönnek, vagy ha szerencsés vagy nem is lesznek.
2008. márc. 5. 06:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen nekem is csak ennyi volt:)Meg néha hidegrázás...és tényleg pokoli fáradtság.Aztán az első hányinger a 6. hét utolsó napján jelentkezett.A 10-11. héten volt olyan,hogy kimozdulni nem tudtam otthonról néhány napig annyira rosszul voltam...de lehet te szerencsés vagy és nem vagy annyira érzékeny a HcGre.Én a tabitól is menetrendszerűen rosszul voltam.
2008. márc. 5. 06:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

első trimmeszterben állandóan aludni tudtam volna,most meg bezzeg éjjel is fent vagyok, max 6 órát alszok...

meg sokat jártam pisilni én is, aztán jött 10 hét környékén a rosszullét, még mindig van hányingerem,hányás...

19 hetes kismama

2008. márc. 5. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hat azert vannak tuneteid,a mindjart megjon erzes,az almossag,es a pisilesi dolog,ez mind a terhesseg tunete.

Amiatt ne izgulj,h nincs hanyingered,sot orulj neki,mert tenyleg nagyon rossz lehet,h egesz nap rosszul erzi magat a kismama.

Gratulalok a babahoz

2008. márc. 5. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el addig jó.Én is igy voltam,miért nincs más is,de aztán a 6. hét után puffadás,de olyan szinten h egy falattol is rosszul voltam.Széklethiány,émelygés,most meg már azt várom mikor lesz vége.Semmihez sem volt kedvem,csak szenvedtem.Talán most lesz jobb.Lehet neked is most jön a többi tünet,de ha nem akkor se aggodj,attol még minden rendben van.Jo babavárást!12 hetes mami
2008. márc. 5. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:

SEmmi baj, én is így voltam. A vizelési inger lassan csökken majd-legalábbis nálam elmúlt, a mindjárt megjön olyan 11 hetesen mult el, a mellfeszülés is 9-10 hét körül. Amúgy nekem sem volt semmi más tünetem:-)

Örülj neki, hogy a szerencsések közé tartozol:-)

És nyugi, semmi baj!

2008. márc. 5. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!Megnyugtató volt!!:-)

Mindenkinek jó babavárást!!!

2008. márc. 5. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha hánynál minden nap mindentől?Miért hiszi még mindig mindenki azt,hogy az a "rendes" terhes aki rosszul van????ÖRÜLJ!!!!Mázlista vagy:)!!

13hetes kismama

2008. márc. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!