Normális ez? Szerdán írt ki a doki antibiotikumot, penicilint légcsőgyulladásra, de szinte semmit sem javultam.
Lehet, hogy nem bakteriális eredetű a probléma, ezért az antibiotikum nem használ. Vagy annyira makacs a betegség, hogy kevés neki a penicillin, valami erősebb kellene.
A hőemelkedés nem túl jó...ha nagyon nem vagy jól, inkább menj el az ügyeletre, főleg a picurka miatt. Jobb megelőzni a bajt.
Szia!
Jó lenne, ha megkérdeznél egy másik orvost is, én szinte biztos vagyok benne, hogy terhesség alatt nem ajánlott az antibiotikumok szedése, fogyatékosságot okozhat.Persze nem feltétlen minden esetben, de vigyázz vele!!!!
Nem lesz a babának semmi baja az antibiotikumtól. Ettől ne félj. Nem lesz fogyatékos. DE! A 38 fok feletti láz veszélyes a babára. Mindenképpen ha e fölé megy a hőd akkor csillapítsd vagy hűtő fürdővel vagy algopyrinnel is ha muszáj.
A torkodra szedhetsz Homeogene 9-et. Ez homeopátiás szer és hátha segít, nem veszítesz vele ha kipróbálod.
Jobbulást.
Sziasztok!
2.válaszolónak. Ne ijesztgesd a kérdezőt! Mért okozna fogyatékosságot! Nyílván nem írnák ki az antibiotikumot ha ártana.Az árt ha a babához eljut a gyulladás! Amúgy án is antibiotikumot szedek most.És éppen ha nem szedném az lenne nagy baj a babára nézve. De kedves kérdező ha nem enyhűl a problémád szólj azért a dokinak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!