7 hetes kismamik hogy vagytok? Voltatok dokinal? Mikor szultok?
sziasztok!
hat en birok enni :)
de hanyingerem is van foleg reggelente ma mondjuk nem volt, en meg egyszer se voltam UH.on!majd 24 en kell menjek a szulesz dokihoz,a vervetelt az mar levettek tolem 2 hete, nekem ez a 3 ik babam nektek?
Sziasztok! Ma vagyok 7+3 hetes, és én is márc. 26-ra vagyok kiírva. Dokinál múlt pénteken voltam, akkor 5 mm volt a baba, és pulzált a szíve. Ma voltam védőnőnél. Tünetek: jó sok pisilés, néha fájnak a melleim, nagy étvágy.
Ma mondta a védőnő, hogy szeptembertől valószínűleg fizetős lesz a kombinált teszt, és ugyebár ez bennünket érint, mert szept. közepén kellene menni. De azt mondta a védőnő, hogy nem is annyira fontos megcsináltatni, mert korábban sem volt ilyen, és nem is volt semmi gond. Ti hallottatok erről valamit?
EN KULFOLDON ELEK itt csinaljak es kotelezo ugy tudom!!
de jo mar mindenki volt UH.on ??? en meg nem sajna:( 24 en megyek a dokihoz mire elkuld UH-ra lesz szept. is!
Az nem baj, ha még nem voltál orvosnál. Én már voltam 3x mégse küldött se védőbe se vérvételre, sehova... A kombináltról meg nem hallottam semmit. Igaz én nagyon semmit se tudok, mert első baba lesz és igencsak "fiatalka" vagyok még.
(2. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!