Ha az első hüvelyi UH-n a doki 2 petezsákot lát, előfordulhat, hogy a következő UH-n már felszívódik az egyik?
Szia !
Nálam is kettő petezsákot látott, és az egyik láthatóan szabálytalanabb konturú volt mint a másik. Ráadásul vérömleny is volt felette....Nem szedtem rá gyógyszert, nem pihentem többet, nekem is azt mondták spontán felszívódik. Jelenleg 34 hetes problémamentes ikerterhes vagyok !!!!!
Igen, gyakran előfordul.
Nem tudom miért kérdezed. Talán a második ultrahangon már nem látták,vagy csak félsz?
Úgy gondolom ,hogy ennek ellenére sok iker születik,és a 8. hét után már kisebb az esélye,hogy felszívódjon.
Férjem és bátyj is ikernek indult, szülésnél derült ki (31 éve) hogy két méhlepény volt.
sok ilyet lehet hallani. Még akármi is lehet, készülj fel erre is, arra is:-)
A lényeg, hogy egészséges legyen, ha meg felszívódik, akkor nem volt életképes.
Nekem is kettő volt és az egyik felszívodott,elég szépen véreztem az orvos be is fektett a körházba amíg elnem múlt a vérzés.
Akkor nagyon rossz volt,de most már minden oké és boldogan várom a kisfiamat!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!