Tényleg ilyen nagy baj, hogy nem hízok?
22+2 hkm vagyok. Nőgyógyászom szerint nem túl szerencsés, hogy a terhességem alatt még egyetlen kilót sem sikerült felszednem. Pedig eszek rendesen, sőt, sokkal többet és többször, mint a terhességem előtt, és mégsem hízok.
Azt mondta, hogy ha a 24 hétre sem sikerül felszednem legalább 3 kg-ot, akkor injekciókúrára kell majd járnom.
Miért???
Más is járt már így?
Én 7 hetesen voltam először védőnőnél, akkor 72,5kg voltam.
24 hetesen 68 kg voltam. 29 hetesen 71kg.
Az elején a hányingertől nem nagyon tudtam enni, de ma már szinte mindent eszek, kivéve zsíros dolgokat. A dokim szerint nem baj, ha nem hízok, a baba így is szépen fejlődik. Még annyi, hogy én 2-3 óránként eszek. Szóval többször kevesebbet.
Most 32+2 hetes vagyok, 72kg, 173cm.
Boldog babavárást!
Én 165 cm vagyok, 49 kg-val kezdtem a terhességet és a 20. hétig (akkor voltam védődőnél) 2,5 kg szedtem fel. A szülésig pedig összesen 10 kg-t. A doki tudja, miért akar injekciókúrát. Én a 8. hónaptól kórházban voltam infúziókúrán, mert a babám a 32. héttől nem hízott, végül 1850 gr-mal született a 39. héten.
Nem azért írtam le, hogy megijesszelek, de ha semmi hízást nem mutat a mérleg, jobb, ha odafigyelnek rád jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!