Tényleg ilyen nagy baj, hogy nem hízok?
22+2 hkm vagyok. Nőgyógyászom szerint nem túl szerencsés, hogy a terhességem alatt még egyetlen kilót sem sikerült felszednem. Pedig eszek rendesen, sőt, sokkal többet és többször, mint a terhességem előtt, és mégsem hízok.
Azt mondta, hogy ha a 24 hétre sem sikerül felszednem legalább 3 kg-ot, akkor injekciókúrára kell majd járnom.
Miért???
Más is járt már így?
hát a 40-ik hétre 10 kiló a baba+a lepény+a víz. Akkor te még egy dekát se híztál, ha akkor 60 kg leszel, pedig kellene, a melledre.
Ha most nem híztál, pedig a méh+lepény+gyerek+víz van vagy öt kiló,akkor az azt jelenti, hogy te magad a teherbeesés óta folyamatosan fogysz, ami valóban aggasztó.Mi az, amit eszel? Nem túl sovány kaja?
22 hétig én sem híztam semmit, a vége 38 hétig mégis 10 kg lett. Én is rendesen ettem, majd hízol, ne aggódj.
Lehet azért aggódik a doki, mert amúgy is sovány vagy.
Köszi a válaszokat!
Elsőnek a kérdésére válaszolva: nem eszek sovány kajákat, vagyis nem csak azokat eszem, nem diétázok, azt eszem ami jól esik. Ezek pedig általában a főzelékek és a tészták, plusz kenyér-kenyér és kenyér.
A baba méretei jók a doki szerint.
Ha normálisan étkezel, akkor nem hiszem, hogy baj van.
Az első terhességemnél majdnem félidőig én fogytam, bár a 9 hónapot végighánytam. A végére mégiscsak feljött valahogy 10-12 kg. A lányom 3370-nel született.
Most a másodiknál meg hirtelen, 2-3 hónap alatt jött fel a 10-12 kg, de 3 hónapja semmit sem híztam. 3 hét múlva szülök. Pedig a gyomrom feneketlen, nincsenek rosszulléteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!