Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az aktus utáni 27. napon a...

Az aktus utáni 27. napon a tesztnek lehet már hinni?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat
2011. aug. 8. 23:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy elég hülye voltam.. és nekem ez tényleg egy lecke.. egy elég nagy. és tanultam belőle.. barátnőm azt is mondta, hogy lehet az zavart be, hogy 1 éve éltem utoljára nemi életet... meg, hogy stresszelek.. ez lehetséges? köszönöm a válaszokat!! <3
2011. aug. 9. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:

ennyi kését után délutáni vizeletből is kimutatja...

nekem az aktus után a 14. napon, tehát aznap mikor meg kellett volna jönnie, az estiből kimutatta :)

ez meg a beágyazódás utáni 3. kimutatja a teszt miért lenne hülyeség? a beágyazódás az aktus után 7-10 nappal van, rá 3 nap... nem hülyeség az :)

2011. aug. 9. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogyne mutatná ki! Már a megtermékenyítés után 2 héttel lehet használni a tesztet.

A 3 nap valóban nem kamu. A beágyazódás kb. másfél hétre történik meg a megtermékenyítés után.

2011. aug. 9. 06:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Na, most csináltam meg a bizti kedvéért a 2. tesztet. reggeli vizeletből. ez is negatív... se halvány csík, hófehér... az egész kiv. a C csík... :) köszönöm a válaszokat, édesek vagytok!! :) gondolom akkor már nem lehet "baj". :S és lehet (visszagondolva) a stressztől késik ill. marad ki.. most volt ugye a felvételi, sajnos nem vettek fel sehova se, de utána pótfelvételiztem, itthon sincs rendben minden.. tehát, lehet emiatt.:S köszönöm a válaszokat..:)
2011. aug. 9. 06:31
 15/18 Anikó1985 ***** válasza:

Ha a teszt negatívot mutatott, akkor biztos nem vagy terhes.

Csatlakoznék az előttem írókhoz, hogy a 3 nap az nem az aktus után következő 3. nap. A beágyazódás utáni 3. nap, ami lehet az aktus után 13-21 napig ha jól számoltam. Tehát a 27 nap jóval odébb van. A délutáni vizelet is kimutatja ilyenkor. Én aktus után 20 nappal csináltam a tesztemet és egyértelműen pozitív lett.

2011. aug. 9. 06:32
 16/18 Anikó1985 ***** válasza:
Biztosan a stressz okozta, én nekem is késett már e miatt elég sokszor :)
2011. aug. 9. 06:33
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi Neked is. Hát akkor ezennel bocsánatot kérek a 3 napos teszt "leírásáért". :) nem nagyon ismerem a teszteket, ugyanis most csináltam először. (18 éves vagyok) a netről ezek szerint (fórumokon)nem szabad tájékozódni.. mert összehordanak mindent (tisztelet a kiv.nek) :)
2011. aug. 9. 06:38
 18/18 A kérdező kommentje:
13 nap késés után MA megjött! :)
2011. aug. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!