Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-10 perces gőzfürdő, utána...

5-10 perces gőzfürdő, utána langyos tusolás ugye nem árthat a babának?

Figyelt kérdés
Kismama újságokban olvastam, hogy a gőzfürdő jó hatással van a kismamára. (12 hetes voltam akkor)
2008. márc. 4. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Alapvetően a meleg nem jó, mert tágítja az ereket és ettől leválhat a lepény. De a gőzfürdőről nem hallottam. Ha azt írták, akkor biztos jó..
2008. márc. 4. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Valószínű,hogy nem ártottál a babának. Én ellene vagyok minden ilyen dolognak ,mint még szolárium,szauna.Terhesség előtt jártam persze, nem rendszeresen.

Én is olvastam olyat hogyha terhesség előtt is járt a kismama akkor nyugodtan járjon (mértékkel),nem lesz gond.Az orvosom azonban egyiket sem javasolta egyrészt a meleg miatt.Meg még sok más miatt.

Szerintem nincs még teljesen kimutatava ezek káros,vagy jótékony hatása. Ezért nem egyértelmű rá a válasz.

Mindenesetre,ha a 9 hónap alatt kihagyod, azzal nem ártassz a picinek. És ez a biztos.

2008. márc. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!