Azt értem hogy nem lehet meleg vizes kádba fürödni, mert vetélést okozhat, de a meleg vizes tusolás is vetélést okozhat? Mert én tusolok mindig, de forro vizbe. Ez is vetélést okoz?
Az a lényeg,hogy a meleg és forró víz vérbőséget okoz,mivel a meleg hatására kitágulnak az erek és a vérbőség vetélést okozhat.
Saját felelősségedre zuhanyozz forró vízzel.
Amúgy a 2.trimeszterben lehet fürödni ha nem nyitott a méhszáj.
Szia. Én egész terhességem alatt forró vízben zuhanyoztam. Semmi bajom nem volt.
Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
Én eleinte zuhanyoztam. Aztán meguntam és azóta fürdök mindig. A méhszájam zárt.
Ez amúgy változó, hogy kinek mi a forró. A páromnak forró az a víz amiben fürdök.
36 hetes kismama. Szerintem a zuhanyzós víz melegsége mindegy és nem okoz vetélést, legalábbis én még nem hallottam ilyet, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt még ilyen eset. A fürdés meg szerintem megengedett szintén ha problémamentes a terhesség és zárt a méhszáj, de az biztos, hogy a zuhanyzós forró víznél azért legyen kevesebb hőmérsékletű a fürdővíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!