Azt tudom, hogy szoptatás alatt tilos, és a babának is tilos adni, mert szinte minden esetben allergén a gyermekre nézve, de vajon az a pici baba a hasamban is lehet-e érzékeny rá, vagy ez más eset. Csak egy kis dobozka epret kaptam, és annyira szeretem, nem tudom megehetem-e....
2009. ápr. 10. 17:17
1/10 anonim válasza:
nekem a védőnő azt mondta, lehet nyugodtan, terhesség alatt szabad:)
Egészségedre!!
2009. ápr. 10. 17:18
2/10 anonim válasza:
Szerintem lehet enni, ráadásul én imádom, pláne mióta babás vagyok megőrülök az epres dolgokért, eper, eper lekvár, epres joghurt, epres jégkrém szóval mindegy csak legyen benne eper, de én erről nem is hallottam, hogy nem lehetne enni, remélem szabad,
Boldog babavárást,
22 hetes kismama:)
2009. ápr. 10. 17:22
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan edd csak ha kívánod!Én tavaly voltam kismama és ahogy bejött az eperszezon hetekig csak azon éltem!Gyönyörü egészséges kisbabám van!Szia
2009. ápr. 10. 19:01
4/10 anonim válasza:
én is rengeteget ettem, mert nagyon kívántam :)
2009. ápr. 10. 19:34
5/10 anonim válasza:
Én még nem hallottam,h nem lehet enni. Élek halok az eperért! Nem bírnám megállni...
2009. ápr. 10. 20:44
6/10 anonim válasza:
Lehet enni, csak azt is jól meg kell mosni! Én is imádom az epret!
2009. ápr. 11. 09:23
7/10 anonim válasza:
en mär vagy 1honapja csak epret ennek ha lehetne!csak egy kicsit borsos az ära...de a heten is megettem 3dobozkäval.. :) nem lesz töle semmi baj,ahogy irtad,csak szopi alatt nem lehet.hogy fogom azt kibirni...??? minden jot!31hetes pocakos
2009. ápr. 11. 10:13
8/10 anonim válasza:
Szia! Igen, nyugodtan ehetsz epret, csak jól meg kell mosni az a lényeg.
Ugyanis mosatlanul könnyen össze lehet szedni egy jó kis szalmonellát is akár, illetve a toxoplasma miatt is jó vigyázni.
De Én is rengeteget ettem mikor a kisfiammal voltam terhes, és most is alig várom, hogy a nagyszüleim kertjében elkezdjen teremni az eper.
14 hetes kismama
2009. ápr. 11. 10:25
9/10 anonim válasza:
Én ettem, és semmi baja nem volt a babámnak. Sőt, most, szoptatás alatt is bekaptam pár szemet (8.5 hónapos a kisfiam), és semmi baja nem lett. Persze, sokat azért nem mernék enni, és a picinek sem adok még egy darabig. De a terhesség alatt semmi bajt nem csinálsz vele.
2009. ápr. 11. 12:41
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan egyel!
Nekem is a kedvenceim az epres dolgok.Most a terhesseg alatt meg plane,most is van itthon 2 doboz eper.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!