Mégis mi ez a sok tinédzser terhesség? Teljesen elképedek ahogy olvasom, hogy hány lány terhes 15-16-17 évesen, ezt csak én tartom meglehetősen korainak?
én egy percet se dolgoztam(legalább is bejelentve 1hót,3-mat meg bejelentés nélkül)
Most nyolc hós a babám de mire 3 éves lesz szeretnék kistesót.Felelőtlen?
Van egy házunk hitel nélkül egy autónk a férjem jól keres .Mire várjunk?minél öregebb vagy annál nehezebb minden!!!Nekem mindegy,ki mit gondol mert senki nem gondolkodik ugyan úgy.de nagy butaság ,hogy felelőtlen lennék azért mert nem dolgoztam elötte.Kiszámoltátok a gyed 2 év a gyes három ,ha valaki csak minimálon volt bejelentve nem is éri meg gyedre menni?Amúgy soha egy forintot nem sporotam el a gyerektől se ruhát se kiságyat se semmit nem kaptunk.És mindenből újjat vettem és veszek.
Saját ház, hitel nélkül, két kocsi!
Én vártam! Nem is igazából a GYED miatt! Hihetetlen jó érzés,hogy olyan munkám van, hogy ha bármi történne a férjemmel, akkor is viszonylag normális szinten tudnám nevelni a gyerekem! De mondom, én nem szeretek másra támaszkodni, lehet ez sem normális!
Ja! 28 vagyok, tehát nem érzem magam öregnek!
Nos igen felelőtlenség de én egy vagyok a sok olyan felelőtlen tini közül..17 évesen megszültem a lányom és tudom ha nem vállalom be a mai napig bánnám.Fix munkahelyről jöttem el jelenleg gyeden vagyok,van lakásom és párom aki szerető és odaadó..Én csak 1 vagyok akinek sikerült mert akartam hogy sikerüljön..De akkor én is csak egy tudatlan kislány voltam,de egy percig sem fordult meg a fejemben hogy elvetessem a lányom.
Neki persze nem ilyen életet kivánok és teszek is róla.Engem nem kellett már nevelni onnantól hogy várandós lettem mert meg kellett küzdenem azért hogy most itt tarhassak.És aki akar az tud,de ez nem jelenti azt hogy pártolom a tinimamiságot..A kislányommal nagyon sokat foglalkozok amennyit csak lehet most ösztöndijat nyert 10 évre mert osztályelső.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:06
lehet, hogy fiatalon szültél, de te azt is írtad hogy volt munkád. szóval mégse vagy olyan felelőtlen.
de a mai fiatalság ilyen idős korban még igen csak tanul.
aki akar szüljön tőlem lehet 15 vagy épp 35 éves, a gyerekét nem nekem kell felnevelni, de aki munkanélküli fiatal és még az apa sincs vele ott csak a kis gyereket sajnálom, mert ő lesz a szenvedő alany.
én 23 éves vagyok megvan minden, munka, ház, kocsi.de addig el nem tudtam volna képzelni azt hogy anya legyek,amíg valamelyik hiányzott volna e három dolog közül. én nem mertem, volna szülni, a szüleim nyakára, a munkanélküliségre, és még úgy sem, hogy a páromtól keljen függenem anyagi téren.
de minden ember más, ki így ki úgy gondolja ezt a dolgot.
bocsi rosszul fogalmaztam amikor terhes lettem még tanultam.De utána sikerült sulit befejezni,munkát találni felépiteni egy biztos pontot-.-
És igen sajnos nagyon sokan ugy vállalnak babát 18 év alatt hogy nem veszik figyelembe a jövőt..Már pedig kőkeményen le kell tenni az asztalra hogy az a gyerek mindent megkapjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!