Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkohol hatása ha terhes...

Alkohol hatása ha terhes vagyok? Lehet baja a babának tőle kb 7 hetes terhes lehetek, ittam este 2 pohár bort és 3-4 krémlikőrt. és most aggódom nehogy vmi baja legyen a babának emiatt.

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Eloszoris leszogezem, hogy nem vagyok alkoholista, nagyon ritkan ittam az eset elott, utanna meg foleg!

Akkoriban szakitottunk a parommal, minden este iszogattam a barataimmal, hogy felejtsek. Akkor nagyon jo otletnek tunt a minden esti jokedv, de mar nem voltam annyira boldog, amikor rajottem, hogy a terhessegem elso 5 hetet vegigittam. A parommal rendeztuk a problemainkat es szuletett egy gyonyoru egeszseges kiscsaj, aki nemsokara 1 eves es nem ismer a kornyezetunk nala boldogabb es kiegyensulyozottabb gyereket.

2011. aug. 8. 01:11
 12/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:10

TE BETEG VAGY!!!

Neked kedves kérdező, pedig semmi bajod nem lesz, pontosabban a babának. Ennyi nem árt neki. :)

2011. aug. 8. 01:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Olvass utánna a neten. Én annó egy kortyot sem mertem inni, mert a baba agyilag lesz visszamaradott, ha az anya terhesség alatt sokat iszik.
2011. aug. 8. 07:03
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Szia.Erdekes .Ittal 2pohar bort es 3-4 felest akar kremlikor akar nem.Kivancsi lennek ha valaki ugyanezt a kerdest tenne fel csak nem alkohollal hanem cigarettaval akkor is mindenki "megdicserne" es azt irnak hogy "nyugi nem lesz semmi baj csak mertekkel".Ugy birom az alszenteket.Ne cigizz terhesen mert uristen de inni azt ihatsz.Tudtommal 7 hetesen mar van koldokzsinor.Na de igyal csak.
2011. aug. 8. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó! Pont ezt akartam írni... Hihetetlen, hogy megkövezik azt aki a terhessége alatt heti 1 szál cigit elszív, de vedelni azt lehet.

Egy-egy pohár bor vagy sör tényleg nem árthat, de amit a kedves kérdező fogyasztott, az igen is sok! Ennyitől már rendesen be lehet csípni. Valószínűleg nem lesz komoly baja a babának, ha ez nem ismétlődik, de ha ennyire helyeseltek a piálásra akkor ne üldözzétek azokat a kismamákat sem, akiknek muszáj néha egy-egy szál cigit elszívniuk, mert az sem károsabb, sőt.

2011. aug. 8. 21:03
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. aug. 8. 22:38
 17/18 A kérdező kommentje:
akkor most idegeskedhetek hogy ne legyen semmi fejlődési rendellenessége a kicsinek amiatt. igen, tudom. gondolkodtam volna előbb!!! ha gyógyszert szedni semmilyet nem szabad, akkor az alkohol?! ha baja lesz azt soha nem bocsájtommeg magamnak, nagy hiba volt!!!!iszonyatosan bánom!!!!!
2011. aug. 11. 14:44
 18/18 anonim válasza:
Mi lett végül?
2022. jan. 9. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!