Alkohol hatása ha terhes vagyok? Lehet baja a babának tőle kb 7 hetes terhes lehetek, ittam este 2 pohár bort és 3-4 krémlikőrt. és most aggódom nehogy vmi baja legyen a babának emiatt.
Eloszoris leszogezem, hogy nem vagyok alkoholista, nagyon ritkan ittam az eset elott, utanna meg foleg!
Akkoriban szakitottunk a parommal, minden este iszogattam a barataimmal, hogy felejtsek. Akkor nagyon jo otletnek tunt a minden esti jokedv, de mar nem voltam annyira boldog, amikor rajottem, hogy a terhessegem elso 5 hetet vegigittam. A parommal rendeztuk a problemainkat es szuletett egy gyonyoru egeszseges kiscsaj, aki nemsokara 1 eves es nem ismer a kornyezetunk nala boldogabb es kiegyensulyozottabb gyereket.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10
TE BETEG VAGY!!!
Neked kedves kérdező, pedig semmi bajod nem lesz, pontosabban a babának. Ennyi nem árt neki. :)
Utolsó! Pont ezt akartam írni... Hihetetlen, hogy megkövezik azt aki a terhessége alatt heti 1 szál cigit elszív, de vedelni azt lehet.
Egy-egy pohár bor vagy sör tényleg nem árthat, de amit a kedves kérdező fogyasztott, az igen is sok! Ennyitől már rendesen be lehet csípni. Valószínűleg nem lesz komoly baja a babának, ha ez nem ismétlődik, de ha ennyire helyeseltek a piálásra akkor ne üldözzétek azokat a kismamákat sem, akiknek muszáj néha egy-egy szál cigit elszívniuk, mert az sem károsabb, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!