Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vagyok, már...

19 hetes terhes vagyok, már van pocim is, próbálok az oldalamon aludni, de sokszor ébredek a hasamon fekve. Nem nyomom meg ezzel a babát?

Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
gondolom, ha nem lenne kényelmes, akkor nem aludnál úgy. Ami neked jó az a babának is.
2008. márc. 4. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Ne aggódj, eljön az idő,amikor nem tudsz majd hason aludni, hiába is szeretnél.
2008. márc. 4. 09:51
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Szerintem meg már nem kéne hason feküdnöd. Gondolj bele már majdnem félidős vagy, nem tesz jót! nekem a dokim már az elején azt mondta, hogy próbáljam kerülni a hasonfekvést.

Az utolsó hónapokban sem szabad majd hanyatt feküdni.

Vegyél olyan párnát ami kitámaszt, hogy véletlenül se tudj hasra feküdni. Lehet kapni direkt erre a célra (has és hát kitámasztó párna) vagy jó a szopi párna is. Brendonban lehet kapni.

Üdv: 21 hetes kismami

2008. márc. 4. 10:28
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

nem akarattal alszok a hasamon, arra ébredek:(

megpróbálok akkor valamivel kitámasztani.

2008. márc. 4. 10:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ártana a babádnak, ha úgy aludnál a hasadon hogy az már neked is kellemetlen. Ilyen idősen még elég pici a poci, no meg a baba sem egy olyan óriás. Hidd el, elfér benned anélkül, hogy kárt okoznál neki a hason alvással. Amikor már kellemetlen, akkor úgy sem fogsz, és így van ez rendjén.

Sok boldogságot!

37.kismama

2008. márc. 4. 10:41
 6/13 A kérdező kommentje:
:D köszönöm
2008. márc. 4. 10:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog, hogy én sem akarattal alszom a hátamon, éjjel arra ébredek, hogy erősen rúgdos, erre megfordulok oldalra, és minden jó,hidd el nem ártasz vele,amúgy is jelezné.Meg talán az sem véletlen ha felébredsz rá.Nincs baj.
2008. márc. 4. 10:57
 8/13 A kérdező kommentje:
akkor, ha nyomnám jelezné?mert a mozgolódását már érzem egyébként :)
2008. márc. 4. 11:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 26 hetes vagyok, de még mindig sokat alszom hason. Nem mindig megy, ha nem jó, akkor felébredek és oldalra fordulok. De van, hogy órákon keresztül hason alszom.

Igen, a baba jelzi, ha ne jó neki. Nekem nem is igen rugdos, inkább keménynek érzem a hasam, enyhén fáj, de amint elfordulok oldalra megszűnik és nincs gond.

Ne félj, ami neked jó, a babának is.-)

2008. márc. 4. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
uTOLSÓ VÁLASZOLÓ VAGYOK,ÉN IS 19 HETES.iGEN JELEZNÉ,HIDD EL ENGEM IS ERŐTELJESEN ÜTÖGET KIS VÉGTAGJAIVAL,ÚGYHOGY FELÉBREDEK RÁ.
2008. márc. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!