A csípőmnél gyakran érzek, nyilaló, görcs szerű fájdalmat de ezt mindig csak a jobb oldalon egy pontba, de ezt is csak ha épp fekszek és próbálok felkelni, arrébb rakon a lábam stb. Ez mitől lehet? 14hkm
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 19:06
1/7 anonim válasza:
Tágulnak a csontok, lazulnak az ízületek. Tegyél valamit (egy párnát, szoptatós párnát) a két combod közé, így kényelmesebb lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy ha hanyadt fekszek, úgy nem sok értelmét látom a combom közé rakni a párnát
2011. jún. 22. 19:10
3/7 anonim válasza:
Ezt nem írtad... Akkor csak annyi, amit először írtam :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez ellen nem lehet tenni? De hogyhogy csak egy ponton érzem mindig? Csak egy helyen nyúlik a csontom? :D
2011. jún. 22. 19:16
5/7 anonim válasza:
Tágulnak a csontok 14 hetesen!? Ezt leginkább az elsőtől kérdezem.
6/7 anonim válasza:
igen, már a terhesség elejétől elkezdenek fellazulni az ízületek. Nehogy azt hidd, hogy majd csak a vajúdás alatt tágul ki odalenn minden, hogy kiférjen a baba! ez hosszabb időt vesz igénybe ennél. ezért van pl. az, hogy mire elérkezik a szülés, a csípő jó pár centivel szélesebb, mint eredetileg volt. Ezért hajlamosabban a kismamák a rándulásokra (főként boka) is.
7/7 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek! 14 hetesen tágulhatnak a csontok,nekem 18 hetesen kezdődött.
Kérdező! Sajnos nem tudsz ellene tenni semmit,és nem akarlak megrémíteni de a szemérem csontod is nagyon fog fájni,nekem legalább is nagyon fájt,és eltartott a terhesség végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!