Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok sajna heti...

29 hetes vagyok sajna heti 5-6 szál cigit elszivok. Nagy gáz lesz?

Figyelt kérdés
nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen h... vagyok caak szeretnék hasonló kismamák véleményéről tudni
2008. márc. 3. 21:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Még szép hogy azonnal tedd le a cigarettát!Ne haragudj, de szerintem aki ilyet meg kérdez és nem magától értetődőnek látja hogy terhesen a saját gyerekemnek megpróbálom a legjobbat adni, az nem is készült fel az anyaságra igazán. Illetve bocsi de szerintem önző dolog is mert te magadat úgy mérgezed, ahogy akarod, de érte is felelős vagy és ne döntsd már el helyette még születése előtt, hogy neki is muszály mérgeznie magát miattad.
2008. márc. 5. 16:07
 22/22 anonim ***** válasza:
62%
Unokatestvérem mikor terhes lett, megkérdezte az orvost, hogy szerinte hogyan mehetne könnyebben a leszokás. A doki jóformán lehülyézte, hogy ugyan miért akarja hogy a gyetreknek elvonási tünetei legyenek, le ne szokjon már, csak szívjon kevesebbet, fokozatosan, és gyengébbet, jobb minőségűt...
2008. márc. 6. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!