Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17. hetet töltöttem be ma, és...

17. hetet töltöttem be ma, és nem tudom, hogy megmozdult e, vagy sem. Észre fogom én venni vagy már megmozdult és nem vettem észre?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Érezhetsz kis bugyogás szerűt, az már lehet a baba. Én a 19-20. héten éreztem először tutira. Biztos, hogy észre fogod venni :o)
2008. márc. 3. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Észre fogod venni, olyan mintha egy kis buborék lenne a hasadban, később pedig egyre határozottabb a mozgása.
2008. márc. 3. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinél más érzés...a beírások miatt én is vártam a buborékokat éa nem jöttek..én a 13hétben éreztem olyan gyomor morgás szerűt de itt ott,a barátnőm mondta neki is ilyen volt a legelején és ez már a baba volt ..aztán egy pár alakalom után ez abban maradt,majd a 17hét körül érzetem ..ill..már előtte is csak ekkor mertem azt mondani,hogy ez már tuti a babónk,az olyan volt mintha belűlről megynomna valaki..mint mikor megnyomod a bőrőd csak ezt belűlről éreztem..olyan kis kopogás szerű,most viszont már tompább az érzet és már kezdem kívülről is érezni a kicsit.Sokkal terjedelmesebb a nyomás és nagyon jó érzet.Olyan simogató.Gratula a picihez egy 21hetes kismama..amúgy az első babánál azt mondják később érzi meg az ember.:)
2008. márc. 3. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet nem érzel majd bubikat,neke is 2x volt, és nagyon figyeltem pont,este volt,de ha napközben lenne, nem hiszem hogy észre vennéd, inkább amikor először megbökdös,hidd el azt észre veszed:-)Ne aggódj,eljön az ideje.Mozog most is,csak pici, és annyira finom a mozgása,de hamarosan eljön a Te időd.

19 hetes kismama rúgdosó pocaklakóval

2008. márc. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!