Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma töltöm a 36. hetet, tegnape...

Ma töltöm a 36. hetet, tegnapelőtt 1111 méhszáj értéket mondott a doki, emiatt jöhet -e előbb, vagy nem számít? Sokat pihenni nem tudok.

Figyelt kérdés

Van egy 2,5 éves kislányom + a háztartás. Segítség nem nagyon akad.

az első terhessgéemnáél a 36. héten 3100 volt az érték, mondjuk akkor tudtam pihenni sokat.

2011. aug. 5. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg semmi segítséged nem lenne? Sehogy sem tudod megoldani?

Cseréljünk! Én 39 hetes vagyok 3000-es értékkel :) /jó, bocsi, viccet félretéve tényleg pihenned kellene! Legalább még két hetet húzzatok ki!

2011. aug. 5. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a doktornő (már a második babámnál is mikor 2222 voltam a 34.héttől) hogy csak azt a két hetet kíméljem magam amíg 36 hetet be nem töltjük, utána már jöhet bármikor.

Persze ahogy az lenni szokott, 1222 vel simán végigvittem 39.hétig a második babámat...

Szóval ennyit a méhszáj értékről..

Most a harmadikat várom, 2 kicsi gyerek mellett rohangálok, besegítek vállalkozásban, és 2211 vagyok 39 hetesen semmi jele hogy hamarabb szülnék mint az időpontom.

Szóval csak azt akarom mondani hogy egy hétig, pár napig amennyire lehet minimálisan emelgesd a nagyobbat, esetleg kevesebbet menjetek bármerre is, egy szobát tegyél balesetmentessé amennyire lehet és reméljük eljátszik kicsit egyedül is a gyermek:) esetleg erre a hétre rendelj kaját szóval amennyire lehet csökkenteni az álldogálást.

Utána meg már 37.héttől semmi baj, ha meg is születik.

2011. aug. 5. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:

hát, szó van róla h anyósom jön, de csak jövő héttől (messze lakik).

Nem emelgetem semennyire a kislányom, kádba-ki-be max, fürdésnél. ha az apja nincs épp itthon.

igazából, lehet hogy önzőség, mert tudom hogy a 37. héttől már elvileg nem baj, ha előbb jön, de nekem aug. 17-én lesz a szülinapom, és azt szeretném még "nyugalomban" letudni. :)

a "nagy" kislányom karácsonykor született... :S

persze ezek igazából lényegtelenek, legyen minden rendben és egészséges, de mégis. :)

2011. aug. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!