Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy áll a húsvéti kajával?...

Ki hogy áll a húsvéti kajával? Miből lehet enni?

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok és nem tudom, hogy lehet e enni kolbászt mert azok füstölve és szárítva vannak, kismamákank pedig csak megfőzve lehet húst enni, na és a töltelék, töltött husok mert abban máj van és arról pedig azt hallottam, hogy terhesen kerüljük a májfogyasztást mert sok benne az A vitamin és ez árt a babának. Ezekből tényleg nem lehet enni?
2009. ápr. 9. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nem tudom.. én fogok enni sonkát az bizti:)! Kolbászt is szoktam enni.Ha fáj a gyomrom tőle akkor nem eszek darabig de aztán újra! Nekem mindig azt mondja a védőnőm azt egyek ami jól esik!!! :) 21+5
2009. ápr. 9. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Főtt sonka, tojás, mustár, torma nyam-nyam, már nagyon várom!

Az első hónapokban kerültem a kolbászféléket, de most már a kedvenc csemegém lett. (elvileg nem szabadna enni) A töltött húsból kihagyom a májat, amúgy sem nagyon szeretem, azzal tényleg vigyázni kell, de sokat meg kell enni a túladagoláshoz.

Üdv. 38 hetes

2009. ápr. 9. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is mindenből eszem, de csak ésszel.

Érdekes ez a dolog a májjal, mert a vastartalom miatt meg van aki ajánlja! De a töltelékbe szerintem annyira kevés van, hogy mindegy is.

25hetes mami

2009. ápr. 9. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat foglalkozol a dolgokkal,egyél ami jól esik!
2009. ápr. 9. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én sosem voltam magyar kaja rajongó, de mióta terhes vagyok két pofára tudnám zabálni a hurkát, kolbászt, sonkát és a többit. És ha nagyon megkívánom, meg is eszem. Nem hiszek benne, hogy tényleg ennyi mindent kéne kerülnünk. Persze a jelszó a mértékletesség. Egyél bármit, csak ne KETTŐ HELYETT. Akár még májat is..
2009. ápr. 9. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyel ami jolesik. Erdekes h anyukamnak regen a majat ajanlottak a vas miatt, nha mindegy, en eszek azt is.szervezeted mindig jelez amugy h mit kell enned. En a 30.heten 6kilot hiztam,pedig lecsuszik a csoki,fagyi stb....:)
2009. ápr. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!