Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Szent Imre kórházban kit...

A Szent Imre kórházban kit ajánlanátok és miért?

Figyelt kérdés
Ott szeretnék szülni és mivel orvos váltáson gondolkodom, olyan dokit szeretnék, aki ott dolgozik.
2009. ápr. 9. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Holba Sándornál szültem mindkét gyermekemet. Nyugod "mackó". Mást nem ismerek :(. Bár szerintem a szülésznő fontosabb, mert ő az aki nagyrészt veled lesz.
2009. ápr. 9. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
És szülésznőt tudnál ajánlani? :-)
2009. ápr. 9. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is Dr. Holbánál fogok szülni, tényleg nagyon rendes, kedves, megbízható doki szerintem.
2009. ápr. 9. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én Balogh Tiborhoz járok az SZTK-ba, nagyon rendes. Van magánja is de én nem fogadok dokit. Amúgy azt hallottam, hogy jó dokik dolgoznak ott. Én csak szülésznőt fogadok. Ők is normálisak sok jót lehet róluk hallani. A szülésznőkre hamar le kell csapnod mert már hónapokkal előre le vannak foglalva. Én két hete próbálkoztam Újváry Borinál június közepére de már nem tudott vállalni. :( Szerencsére vannak még páran lehet választani csak igyekezni kell!!
2009. ápr. 9. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A szülésznőm Csizmadia Istvánné Erika volt. A telefonszámát nem írom ide, de meg tudom adni e-mailben.

Ö olyan halkszavú és csak annyit beszél amire szükség van. Nagyon meg voltunk vele elégedve.

üdv

Csilla

2009. ápr. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!