Mindig ugyanilyen intenzitással érzed mozogni a babád?
Tegnap óta nagyon kell koncetrálnom,hogy érezzem. Abban sem vagyok biztos,hogy őt érzem, de az elmúlt napokban,meg egész nap nagyon aktív volt, szinte végig éreztem. Kicist megijedtem most!
20 hkm
Vasárnap én is úgy voltam vele hogy perceket feküdtem vagy ültem mozdulatlanul,de nem éreztem mozogni..Reggel éreztem egyszer meg este zuhanyozás közben...
Most viszont már majd fél órája "pörög" az édesem:)
Ez tényleg így lehet hogyha jön valami front akkor megállás nélkül tudnak ficánkolni:)
Ráadásnak az én babám rettenetesen sokat csuklik,szinte minden nap és vagy hogy napjában többször is...
22+4 hkm
Szia! Én már 31+2 vagyok, de egyáltalán nem ugyanolyan intenzitású a babám mozgása a nap 24 órájában.
Amúgy a front nagyon nagy hatással volt a babámra, szinte meg sem állt, mióta kezd rendeződni az időjárás, már kevesebbet rúgkapál odabenn.
Ne ijedj meg, minden ok :) Amikor meg már kialakul nála az alvás, akkor lesz olyan, hogy órákon keresztül nem fog mocorogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!