Nyers csirkehús előkészítésénél belement a lé a friss vágásomba az újjamon, okoz ez bajt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 22:12
2/4 anonim válasza:
Én amióta trehes vagyok műtőskesztyűben dolgozok a hússal. Hús után annyit mostam kezet, hogy mire befejeztem az előkészületeket, leszáradt a kezem. De főleg azért dolgozom kesztyűben, mert nem bírom mostanában elviselni a nyers hús szagát a kezemen, hiába mosom meg alaposan. A gyógyszertárban vettem egy nagy dobozzal, és hónapokig elég volt. Annyira megszoktam, hogy terhesség után is így csinálom.
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, terhes nőnek nem javasolják, hogy nyers húshoz, állati ürülékhez és virág/termőföldhöz nyúljon az ott élő mikroorganizmusok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!