Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Görcsöl a lábam!...

Mit tegyek? Görcsöl a lábam! Segít ezen valami?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat görcsöl a vádlim!Éjjelente erre kelek,és nagyon rossz!Napközben nem szokott csak éjjel!MagneB6ot kaptam,de lehet ez nem elég!Van erre valami jó krém,vagy mit tegyek?

26hetes kismama

2009. ápr. 8. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A görcsöket állítólag a magnézium hiány okozza, legalább is én így olvastam. Mennyi Magne B6-ot szedsz? Lehet, hogy kevés..
2009. ápr. 8. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:

napi kettőt!Azt mondta a dokim többet nem ajánl,mert a kapszula egyik "összetartó"elemére kis túlérzékenységet mutatott a szervezetem,és így nem volt ajánlatos 3-4 szemet beszedni egy nap!Viszont próbálom pótolni a maradék kapszula hatásait!Sok magnéziumos vizet ajánlottak!

akkor még ez sem elég?:(

2009. ápr. 8. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem magneb6-t kaptam, hanem magnerot-ot, esetleg kérdezz rá.

Másrészt végezz keringésjavító gyakorlatokat lefekvés előtt. Azaz lábfejet körözni, lábujjakkal "kaparászni", lábfejet visszahúzni...

2009. ápr. 8. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én eleve 3 szemet szedtem Magne B6-ból.De most erősebb magnéziumból kell szednem napi 6.dbot! A magne B 6 ból amúgy a napi max.adag a 4*2 ! Nekem is begörcsöl ill.lezsibbad a lábam ujabban! De én has kemyényedésre kaptam a magnéziumot!
2009. ápr. 8. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én már nem szedem a magnéziumot férjem minden este masszírozgatja hogy teljesen ellazuljon a vádlim azért sokat segített persze ha éjszaka kinyújtóztatom a lábaim általában egyből begörcsöl de egyébként már nem

39 hetes

2009. ápr. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!