Melyik a jobb: Magne B6, vagy Béres Magnézium? Eddig 3x2 magne B6-ot szedtem, mert sokat görcsöl a lábam és keményedik a hasam, de anyagilag sok egy kicsit a másfélhetenkénti 1 doboz.
Szia! Én 3*2 magneB6ot szedtem, de a pocakom ugyanúgy keményedett, ezért elkezdtem magnézium citrátot szedni amiből 3*1-et javasolt a doki (max. de olvastam, itt, hogy van aki többet szed belőle). én 3*felet szedek és nincs semmi bajom azóta. Arról nem beszélve, hogy 313ft egy dobozzal...ha feliratod akkor meg száz fornit körül van...
Minden jót!
31.hetes
Én azért szedtem a Béres Magnéziumot, mert abból csak napi egyet kell bevenni, sokkal praktikusabb szerintem. Megnéztem annak idején, azt hiszem abból a napi 1 tartalmaz ugyanannyi magnéziumot, mint a másikból a napi 6 darab.
Ha jól emlékszem 1000 ft körül van a Béres, és egy hónapig elég.
Nekem kevés volt a Magne B6 3x2, most a Béres mg-t szedem 2x1-et (megkérdeztem a dokit, lehet) így nem görcsölök egyáltalán(én is 1000 ft-ra emlékszem a DM-ben). De lehet kipróbálom a mg-citrit-et ha ajánljátok és olcsóbb!
30 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!