"Odalent" szőrösebb kismamák! Csak én vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
36. hetet töltöm pénteken, ma megyek a dokihoz, egyszerűen már nem férek, nem látok oda...szőrtelenítettem odalenn borotvával, megszemléltem az eredményt egy tükörrel, és úgy találtam, siralmas....tapintás útján nekem nem megy, félek, megvágom magamat. olyan tükör meg nincs a lakásban, hoy odaülhetnék elé, és úgy... nem ciki így orvoshoz menni? Épp hogy csak annyira sikerült szalonképessé varázsolni, hogy ne legyen olyan hatása, mintha hírből sem ismerném a szőrtelenítést, de egyébként....:((((2011. aug. 3. 14:00
21/23 anonim válasza:
En miutan alaposan osszekaszaboltam magam a borotvaval, es a ferjem kozolte, hogy nem meri bevallalni, mert felt, hogy megvag, elmentem egy kozmetikushoz es legyantaztattam. Meglepo modon nem fajt, ugyhogy a szules elott is elmegyek es leszedetem, mar csak azert is, mert szules utan is higienikusabb, ha nincs ott szor es legalabb egy darabig nem kell borotvaval odanyulkalni (egy esetleges gatsebhez mondjuk).
22/23 anonim válasza:
Én elektromos női borotvát használok, ajánlom mindenkinek. Pikk-pakk megvan, és nem kaszabolom össze magam. Igaz, nem lesz olyan tökéletes, mint a sima borotvával, de attól meg állandóan kipattogzik a bőröm. :(
23/23 A kérdező kommentje:
köszi :)))))
2011. aug. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!