Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Odalent" szőrösebb kismamák!...

"Odalent" szőrösebb kismamák! Csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés
36. hetet töltöm pénteken, ma megyek a dokihoz, egyszerűen már nem férek, nem látok oda...szőrtelenítettem odalenn borotvával, megszemléltem az eredményt egy tükörrel, és úgy találtam, siralmas....tapintás útján nekem nem megy, félek, megvágom magamat. olyan tükör meg nincs a lakásban, hoy odaülhetnék elé, és úgy... nem ciki így orvoshoz menni? Épp hogy csak annyira sikerült szalonképessé varázsolni, hogy ne legyen olyan hatása, mintha hírből sem ismerném a szőrtelenítést, de egyébként....:((((
2011. aug. 3. 14:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%

Miért nem borotvál meg a férjed?

Én még csak 20 hetes vagyok, tehát "elérem" magam, de már ő borotvál. Rengeteg nevetünk ilyenkor és ő meg imádja!:)

2011. aug. 3. 14:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg a férjeddel találkozol még a doki előtt, akkor kérd meg, segítsen. Én is nagyjából megcsinálom érzésre+tükörrel, de a precíz munkát ő végzi... :-)
2011. aug. 3. 14:02
 3/23 A kérdező kommentje:
áh szóba se jön, egyszer próbáltuk, de összevissza vágott. aúgy meg ma már nem jön meg mielőtt nekem indulnom kell. :(
2011. aug. 3. 14:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem csinálja.
2011. aug. 3. 14:10
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Szia én is szőrös vagyok odalent, és erre egyetlen okom van: a teherbe esésemet megelőzően rengetegszer kaptam el gombás fertőzést és egyszerűen nem értettem, hogy mi az oka. Pedig soha nem ültem rá, csak az otthoni wc deszkánkra, mindig kezet mostam minden wc-zés előtt és után is, tehát szépen betartottam a higiéniai szabályokat. Majd mikor egyszer nagyon sokáig elhúzódott ez a fertőzés, akkor szépen visszanőtt a szőröm, nem túl nagyra, majd miután elmúlt nem szedtem le és azóta 1-szer volt fertőzésem, a terhességem óta pedig egyáltalán nem. (Le is kopogom.), így voltam nőgyógyásznál és szonográfusnál is azóta, nem tud izgatni.

Nyilván nem akarom, hogy túlburjánzzon, ezért én hajnyírógéppel szoktam a kívánt hosszúságot "beállítani" :)) Nyilván azt fertőtleníteni kell utána.

Ráadásul még praktikus is, mert marad egy kis vezérszál, amivel remekül tudom a pisit irányítani a pohárba ha kell.

A bikinivonalról mindig leszedem, és felül kicsit megkurtítom, de ennyi. Szerintem ne zavarjon téged egy cseppet sem, hogy most szőrösebb vagy, de ez csak az én véleményem.

2011. aug. 3. 14:11
 6/23 anonim ***** válasza:

Jajj, ha össze-vissza vágott, akkor inkább ne ő csinálja.

Utolsó voltam

2011. aug. 3. 14:11
 7/23 anonim ***** válasza:

Nekem ezt terhesség előtt, közben és után is a férjem csinálta, igaz csak hajnyíróval. Én nem szeretem ha teljesen csupasz, olyan mint a kisfiam popsija.

Nekünk, a kisfiam születése óta, ez egy remek alkalom arra, hogy egymással foglalkozzunk.

2011. aug. 3. 14:20
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első babámnál a férjem borotvált :):) Csúcs volt az egész... Azóta 6 év telt el mára már 36 hetes vagyok,régóta nem látok már "le". Segítségét kértem,de nem vállalkozott,így mondtam hogy tartsa a tükröt és én borotválom magam... Szegény türelmesen várt szó nélkül,mire én bénázva kész lettem...

De amúgy sztem nem lenne ciki az sem,ha szőrösen állítanánk oda...

2011. aug. 3. 14:34
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed ennyire "közveszélyes",akkor amennyire tudod csináld meg magadnak! Most az,hogy nem lesz tökéletes senkit sem érdekel!
2011. aug. 3. 14:36
 10/23 anonim ***** válasza:
Én emiatt vettem philips női elektromos borotvát. Nagyon szeretem. És nem is volt drága. nem borotvál olyan puha simára, mint a rendes, mégis nem kellett odanéznem, de esztétikusra meg tudtam csinálni. Szülés előtt is azzal csináltam, tapintásra megcsináltam. :) Aztán megnéztem, jól sikerült. :)
2011. aug. 3. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!